Mallı, ilçeleri arşınlıyor

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Mahmut Sami Mallı, Torul, Şiran, Kelkit ve Köse ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Mallı, ilçeleri arşınlıyor
AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Mahmut Sami Mallı, Torul, Şiran, Kelkit ve Köse ilçelerinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi Mali İşler Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı olan Mallı, ilçe esnafı, sivil toplum kuruluşları, teşkilatları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Mallı, ilk olarak AK Parti Torul İlçe Başkanı Metin Yiğit ve çalışma arkadaşlarını ziyaret ederek, bilgi aldı. Torul ilçe başkanı Yiğit, seçimlere ilişkin tüm ön hazırlıkları tamamladıklarını ve hazır olduklarını söyledi.

İKİSU-ŞİRAN YOLU TERSUN DAĞI GEÇİDİNE YERİNDE İNCELEME

Hafta sonu yoğun ziyaretlerinin ardından pazar günü Musalla vadisi ve köylerinde hemşehrileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyip gönül sofralarına ortak olan Mallı, İkisu-Şiran yolunun Şiran-Tersun arasındaki incelemelerinden sonra İkisu-Şiran yolunda bizzat incelemelerde bulundu. 27 Mart’ta ihalesi yapılacak olan İkisu-Şiran yolu üzerinde bulunan Kocadal mevkinde köprü çalışmalarını da yerinde inceleyen Mallı, yola devam edip çalışmalarda gelinen son noktayı yerinde gözlemledi.

Buradan Şiran ilçesine giderek Şiran’lı hemşehrileri ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Mallı, “Şiran örnek çalışmaları ile büyük bir ivme kazanmış durumda. Çalışkan bir Belediye Başkanımız var. Şiran halkının teveccühünü kazanmış yönetici arkadaşlarımı tebrik ediyorum.” dedi. 

Mallı daha sonra, Kelkit Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Beyler Kara, Şiran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahin Şahin, Kelkit İlçe Emniyet teşkilatını, Kelkit İlçe Müftüsü Selim Şahin, Kelkit Devlet Hastanesi Başhekim Uzm. Dr. Murat Polat ve İdari Mali Hizmetler Müdürü Hayrettin Baş, Kelkit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehrali Can ve Kelkit Hürriyet Spor Başkanı Fatih Hüner ve yönetimini ziyaret etti. Mallı, yeni dönemde ilçenin çok daha iyi bir konuma gelmesi için el birliği ile çalışacaklarını ifade etti.

Mallı son olarak, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün’ü ziyaret etti. Mallı, Köse’nin konumu itibariyle çok büyük bir avantaja sahip olduğunu, ulaşım, tarım sektörlerinde ilçenin yeni dönemde hızla kalkınacağını söyledi.

Yerel siyaset aktörlerinin sözlerle değil, projelerle başarı kazandığını vurgulayan Mallı, her ilçenin kendi alanında örnek bir ilçe olduğunu belirtti.
Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER