Milletvekili Aydın'ın Kurban Bayramı Temasları

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, her bayram olduğu gibi bu bayramı da memleketi Gümüşhane'de geçirerek hemşerileriyle bayramlaştı.

Milletvekili Aydın'ın Kurban Bayramı Temasları
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, her bayram olduğu gibi bu bayramı da memleketi Gümüşhane'de geçirerek hemşerileriyle bayramlaştı.

Sabah saatlerinde AK Parti İl teşkilatı ile bayramlaştıktan sonra ArzularKabaköy Beldesinde bir cenaze namazına katılan Aydın, daha sonra Torul AK Parti ilçe binasında bayramlaşma, Torul'da esnaf ziyareti, esnaf ve vatandaşla bayramlaşma, Özkürtün belde teşkilatı ile bayramlaşma, Kürtün'de bayramlaşma programlarına katıldı.

Kürtün ilçesine bağlı Şendere Köyünü de ziyaret eden Milletvekili Aydın, burada hemşehrilerinin evlerine konuk olarak köyün sorunları da dinledi ve imkanlar dahilinde her türlü desteğin verileceğini söyledi. Milletvekili Aydın, burada gerçekleştirdiği bir ev ziyaretinde Döndü isimli yaşlı bir kadın tarafından “Kılıcınız keskin sözünüz üstün olsun Allah yardımcınız olsun” duasıyla uğurlandı.

Gece geç saatlere kadar programına devam eden Aydın, Torul ilçesine bağlı Altınpınar köyünü de ziyaret etti. 12 Ekim'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane'ye geleceği müjdesini de veren Aydın, "Cumhurbaşkanımızın şehrimizi ziyareti Gümüşhane'mizin bayramına bayram kattı" ifadelerini kullandı.

Bayramın ikinci gününe Fatih Dolmuş durağını ziyaret ederek başlayan Milletvekili Aydın, burada kooperatif başkanı Yılmaz Pezük, tarafından yapılan çalışmalar ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Köse'ye hareket eden Aydın, burada Köse ilçe teşkilatıyla bayramlaştı, esnafı ziyaret etti ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milletvekili Aydın, daha sonra Kelkit ilçe teşkilatı ve Şiran ilçe teşkilatıyla da bayramlaştıktan sonra her iki ilçede de esnaf ziyareti gerçekleştirdi, hemşehrileriyle bayramlaştı ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Aydın ayrıca Şiran ilçesine bağlı Yeşilbük beldesinde de taziye ziyaretinde bulunduktan sonra Araköy köyündeki cami açılışına katıldı ve Bolluk (Paynik) köyü Muhtarı Lokman Şahin'in evine konuk oldu.

Her fırsatta Gümüşhane için çalıştıklarını ve emek sarf ettiklerini dile getiren Milletvekili Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Ekim'de gerçekleştireceği Gümüşhane ziyaretine kadar memlekette olacağını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2014, 21:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER