Milletvekili Üstün Gurbette Ki Hemşerileriyle İftarda Buluştu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Ramazan-ı Şerif’in Ruhunu gurbette ki hemşerileriyle yaşamaya devam ediyor.

Milletvekili Üstün Gurbette Ki Hemşerileriyle İftarda Buluştu
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Ramazan-ı Şerif’in Ruhunu gurbette ki hemşerileriyle yaşamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Gümüşhane ve ilçelerinde ayrı ayrı iftar programları düzenleyerek birlik beraberlik ve kaynaşma vesilesi olan Milletvekili Üstün, TBMM Plan Bütçe Komisyon Çalışmaları ve Genel Kurul Çalışmaları sebebiyle Gümüşhane’ye hafta içerisinde gidemediğinden dolayı gurbette ki Gümüşhaneli STK’larla toplu olarak iftar programlarında buluşuyor.

İftar İstanbul’da hemşerimiz Metin Uçar’ın açtığı Eşraf Osmanlı Mutfağı Restaurant’ta yapıldı. Programa İstanbul’da ki STK’ların Başkan ve/veya Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul’da yaşayan Gümüşhaneli Bürokratlar, Gümüşhaneli İşadamları ve çok sayıda hemşerimiz katıldı.

Üstün yaptığı açıklama, “Mübarek Ramazan ayında sadece Müslüman topraklarında kan akıyor, Müslüman coğrafyasında oynanan oyunların bozulması için çok çalışmalı ve daha güçlü olmalıyız, zülüm gören, açlıkla mücadele eden, vatanından, anasından evladından ayrı kalan kardeşlerimizin maddi ve manevi yanlarında olmalıyız.” dedi.

Gümüşhanelinin çalışkan olduğunu, dürüst ve özverili çalıştığının altını çizen Üstün, şunları söyledi: “Ekmeğini helal yoldan kazanmayı bilir. Bizler Gümüşhaneli hemşerilerimizin üst mevkilere gelmelerini destekliyor ve seviniyoruz. Bizlerde gurbette memleketimizden ayrı bir yaşam sürüyoruz. O yüzden bizlerde memleketimize faydalı olabilmek için çok çalışmalı ve memleketimizi hiçbir zaman unutmamalıyız. Bu düşüncelerle programımıza katılan tüm hemşerilerime nazik davetimizi kırmadıkları için teşekkür eder tekrarını en yakın zamanda başka bir programda yaşamak dileğiyle, hayırlı ramazanlar dilerim.”
Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 01:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER