Milletvekili Üstün, Karadenizlilerle İftarda Buluştu

Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAR-DER) İl Federasyon Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerine iftar düzenledi.

Milletvekili Üstün, Karadenizlilerle İftarda Buluştu
Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (KAR-DER) İl Federasyon Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerine iftar düzenledi.

Meşelidağ Karadenizliler Ormanı’nda gerçekleşen iftara Kar-Der’in Karadeniz İllerinin Ankara’da ki Federasyon Başkanları, çok sayıda Karadeniz Derneği Başkanı, Karadenizli hemşerilerimiz ve AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün katıldı.

Kar-Der Başkanı Ali Hacıfazlıoğlu yaptığı açıklamada “Mübarek ramazan ayında Karadenizli hemşeriler olarak iftar yemeğinde bir araya gelip hasbihal etmek bizleri mutlu etti. Ramazan ayına girmeden hemen önce her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz Kar-Der Yayla Şenliği ile hemşerilerimizle bir araya gelmiştik. İki gün boyunca etkinlikler ve bütün illerin katıldığı tanıtım organizasyonları yapıldı. Bu etkinlikler ile Ankara’da Karadeniz’i yaşayarak azda olsa memleket özlemimizi giderdik. İki gün boyunca Ankara’nın her yerinden misafirlerimizin katılımı oldu, adeta Ankara’da Karadeniz rüzgarı esti. Hem bu organizasyonda hem diğer etkinliklerimizde bizden bir gün olsun desteğini ayırmayan ve yaptığımız tüm etkinliklere bizzat katılım sağlayarak bizlerle birlikte olan Gümüşhane Milletvekilimiz Feramuz Üstün’e, emeği geçen tüm federasyon başkanlarımıza Yönetim Kurulum ve şahsım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

İftar sonrasında açıklama yapan Milletvekili Üstün Karadenizli hemşerileri ile birlikte olmaktan her zaman mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Mübarek Ramazan-ı Şerif ayında birlik ve beraberlik atmosferini diğer aylarda da devam ettirmeliyiz. Ramazandan önce yapılan yayla şenliği ve bugün ki iftar programında başta Kar-Der Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, tüm Karadeniz İllerimizin Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine, Karadenizli derneklerimize ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2014, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER