Temizlik İşlerinden Geniş Katılımlı İftar

Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Belediye Birim Müdürleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarına yönelik iftar programı düzenledi.

Temizlik İşlerinden Geniş Katılımlı İftar
Gümüşhane Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Belediye Birim Müdürleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarına yönelik iftar programı düzenledi.

Balyemez Konağında verilen iftar yemeğine, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye Meclis üyeleri,  Belediye Birim Müdürleri ve temizlik işleri çalışanları katıldı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen’e kendisini Temizlik İşleri Müdürlüğüne atadığı için teşekkür eden Birim Müdürü İsa Şanlıtürk, “İstedik ki bu iftar programında Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak; Temizlik işleri şefi ve çalışanları, birim müdürleriyle tanışsın ve kaynaşsın. Bu vesile ile herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.

Ramazan ayının herkese,  ailesi ve sevdikleriyle birlikte bereketli ve sıhhatli bir ay olması temennisiyle konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Ercan Çimen ise şunları söyledi: “Temizlik işleri Müdürümüz İsa bey'e, bu iftar programını düzenleyerek,  birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olduğu için kendisine teşekkür ederim. Kendisine bu yeni görevinde başarılar diliyorum.  Birim müdürlüğümüzün sayısını 13’ten, 16'ya çıkardık. Bazı birim müdürlüklerimizde hem değişiklikler hem de yeni atamalar yaptık. Bu atama ve değişikliklerin sonucunda; Temizlik İşleri Müdürü İsa Şanlıtürk, Fen İşleri Müdürü Serkan Öztürk, İmar ve Şehircilik Müdürü Recep Özdener, Zabıta Müdürü Halit Şişman, İşletme Müdürü Vedat Taşdemir, Su ve Kanalizasyon Müdürü Sinem Açık ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Bayram Karakoç olmuştur. Yeni birim müdürlerimizin görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum ve onlara görevlerinde başarılar diliyorum. Allah utandırmasın diyorum. Kaynaşmamıza vesile olan bu tür organizasyonları önemsiyorum.  Allah ağzımızın tadını bozmasın. Şimdiden hepinizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Herkese Hayırlı Ramazanlar diliyorum.”
Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER