Milletvekili Üstün'ün Yoğun Bayram Mesaisi

Milletvekili Üstün Bayramda Çalınmadık Kapı, Kucaklanmayan İnsan Bırakmadı

Milletvekili Üstün'ün Yoğun Bayram Mesaisi
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Ramazan Bayramı nedeniyle arefe günü memleketine gelerek, bayram ve sonrasında gidilmedik ilçe belde ve köy bırakmadı.

Üstün’ün arefe günü baba ocağında başlayan program Trabzon’dan Ankara’ya hareketle son buldu. Milletvekili Üstün babası olan Hacı Remzi Üstün’ün hayır duasını alarak, diğer programlarına devam etti.

Arefe Günü Kelkit’te Esnaf Ziyareti ve Son İftar

Milletvekili Üstün bayramdan bir gün önce Kelkit’te esnaf ziyareti yaparak, Kelkit İlçe Teşkilatı ile son iftarını yaptı. İftar sonrasında İlçe Teşkşilatı ile toplantı yaparak seçimin öneminden bahsetti.

Bayramın 1. Günü Ziyaretler Gece Vaktine Kadar Sürdü

Üstün kendi Beldesi olan Deredolu’da bayram namazını kılarak, köylüleri ve akrabaları ile bayramlaştı. Sonrasında Kelkit’e gelen Üstün Belediyenin ve Kaymakamlığın resmi bayramlaşma törenine katıldı. Daha sonra taziye evlerini ziyaret ederek Gümüşhane Merkeze geçerek Valiliğin ve Belediyenin bayramlaşma törenine katılarak, protokol mensuplarının ve vatandaşların katıldığı bayram töreninde hemşerileri ile bayramlaştı.

Üstün Gümüşhane’de Devlet Hastanesini ziyaret ederek hasta ve hasta yakınları ile bayramlaştı. Ayrıca İtfaiye Amirliğini ziyaret ederek, İtfaiye mensuplarını ziyaret etti. Üstün, Gümüşhane Ak Parti İl Teşkilatı’nın yaptığı organızasyon ile partililer ile bayramlaştı. Buradan Torul’a geçerek Torul’da esnaf ziyareti yapan Üstün, her gittiği yerde hemşerilerine Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili herkes kendine yakışan Cumhurbaşkanını seçmeli diye konuşmalar yaptı.

Bayramın 2. Günü Bakanlar Ağırlandı

Bilim sanayi Teknoloji Bakanı Fikri Işık ile Gümüşhane, Kelkit, Köse, ve Şiran’da bayram ziyaretlerine devam eden Üstün, Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Danışmanı Binali Yıldırım ile Çimen Yaylasında, hemşerilerinde yoğun katılımı sağlanan programda bir araya geldi. Konu ile ilgili açıklama yapan Üstün “ Bakanlarımızı memleketimizde, onlarında ata yurdu olan çimen yaylamızda ağırlamaktan mutlu olduk. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her yerde insanlarımıza anlatmayı kendimize ödev biliyoruz. İnşallah bu gayretlerimiz neticesinde iyi bir sonuç alacağız.” Dedi. Üstün daha sonra Gürleyek, Uzunkol, Sarışeyh, Babakonağı köylerini ziyaret eden buradaki vatandaşlar ile de bayramlaştı.

Milletvekili Üstün Katılmadık Köy ve Yayla Şenliği Bırakmadı

Bayramın üçüncü günü ve sonrasında yayla şenlikleri ile devam eden programda gidilmedik köy bırakılmadı. Hemen hemen hepsine katılmaya çalışan Üstün, Gazze’de yaşanan olaylardan dolayı hassasiyetlere dikkat edilerek yapılan kutlamalardan dolayı hemşerilerinin hepsine teşekkür etti.

Üstün, Bayramın üçüncü günü ve sonrasında Kelkit Gödül, Belenli ve Çambaşı, Aziz, Bayburt Akşarlılar Beldesi, Bizgili, Kabaktepe, Oylumdere, Sadak, Torul’da 22 deneğin ortak düzenlediği Karamustafa Deresi Şenlikleri ve şenliklerini Gazze’de yaşanan olaylar nedeniy iptal eden16 köyün ortak yaptığı programa katılarak hemşerileri ile birlikte oldu.  Şenliklerin hepsinde Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili konuşma yapan Üstün, seçimin önemini anlatarak vatandaşlarının heyecanına ortak oldu. Üstün, “ Cumhur artık kendi Başkanını seçiyor. Temsilci veya vekil değil bizzat kendi iradesini ortaya koyuyor. Bir çok ilkin baş mimarı olan Sayın R. Tayyip Erdoğan inşallah bu ilki de yaşayarak yeni Türkiye’yi aydınlık yarınlara kavuşturmaya devam edecek.” diyerek birçok yerde “Bizim adayımız bize yakışan bir aday, herkes kendine yakışana oy vermeli” diye hemşerilerine hitap etti.

Haberin Kaynağı: Milletvekili Danışmanı

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 00:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER