Gündüz, Özdamar’a Cevap Verdi

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, CHP İl Başkanı Atilla Sait Özdamar’ın eleştirilerine cevap verdi.

Gündüz, Özdamar’a Cevap Verdi
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, CHP İl Başkanı Atilla Sait Özdamar’ın eleştirilerine cevap verdi.

Özdamar’ın açıklamasında ki bazı ifadelerin hakaret olduğunu kaydeden Başkan Gündüz, “Bu millete hakaret edenlere demokrasi içinde haddini bildirmek bu milletin görevidir.’’ dedi.

Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarının sadece hizmet ettiklerini, bunu görmek için kendilerinden önceki dönemlere bakılmasının yeterli olacağını kaydeden Başkan Gündüz, “CHP yönetimi Belediye bünyesinde bulunan billboardlara cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde afiş asma ücretini ödememiş olmasına rağmen bu hakkı billboardların kira ücretini ödemen elinde tutmak istemiştir. Bilboardların kira ücretini ödemeden afiş asma talebi CHP zihniyetiyle özdeştir. Kurdukları ittifak neticesinde bozguna uğrayan ve bunun çözümünü Başbakanımız ve genel başkanımız Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Partiye gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımıza küfür ve hakaretler ederek aramaları CHP zihniyetinin göstergesidir. Günümüzde ulu önder Atatürk'ü sömürerek, laikliğin elden gittiğini heryerde dillendirerek, hiçbir icraatte bulunmadan muhalefet yapılarak başarıya ulaşılacağını zanneden zihniyettir. Türkiye gelişecek denildiğinde ''Biz izin vermeden asla'' diyen zihniyettir. 1960 Darbesi'nden başlayarak askerin tüm müdahalelerinin arkasında bu parti ve onun zihniyeti vardır. Taksim'deki Gezi Parkı'nda başlayan, dünyanın bütün güzelliklerini ve başarılarını hak eden sevgili gençlerimizin masum ve samimi duygu ve heyecanlarının arkasına gizledikleri ideolojik hedef ve kötü niyetlerini şiddet olarak ortaya koyan ve kargaşa yaratarak şehrin genel hayatının sürdürülebilirliğini ortadan kaldıran, çatışmalarla halkımızın ortak hakkının bulunduğu kamu mallarını yakıp yıkan ve de bunu demokratik bir hak mücadelesi gibi göstermek isteyen CHP zihniyetini Gümüşhane halkı asla unutmayacaktır.” dedi.

Milletin iradesine saygı duymayanların bunun bedelini ödeyeceğini dile getiren Gündüz, bu millete hakaret edenlere demokrasi içinde haddini bildirmenin bu milletin görevi olduğunu belirterek şunları söyledi: “Diyor ki Tayyip Erdoğan diktatördür. Diktatör sınırda komşumuz. Cehape ona öyle diyemiyor. Çünkü araları iyi. Ama Başbakanımıza diktatör diyebiliyor. Bu halk, Müslüman Türk milleti bir diktatöre oy verir mi? Hadi bir kere verdiniz. Ama oylarını artırarak tekrar tekrar iktidara getirir mi hiç? Bu millet diktatör dediğiniz kişilere oy vermez. Hiçbir diktatör görev süresini sınırlandırmamıştır. Parti tüzüğümüzde sınırlama vardır. Sayın Başbakanımız da son kez parti genel başkanı adayı olduğunu söylemiştir. Hiçbir diktatör bunu yapmaz. Cumhuriyeti kuran parti diyorsunuz kendinize. CHP’nin tüzüğünde böyle bir şey var mı? Genel Başkan üç dönem üst üste aday olabilir. Ama bizim partimizde sınırlama var. Sayın Başbakanımız kendisini sınırlamıştır. Diktatörler ölünceye kadar saltanat için mücadele ederler. Bu haksız söylemler karşısında halkımızın her şeyi değerlendirdiğini iyi biliyoruz. Başbakanımız Cumhurbaşkanı olduğunda, halk da onu oraya layık gördüğünde kendisinin bu millete en iyi hizmeti vereceğine gönülden inanıyor ve AK Parti teşkilatları olarak bu uğurda gece gündüz çalışıyoruz. Bu millet kadirşinastır. Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşları sadece hizmet ettiler. Bizden önceki dönemlere baktığınızda bunu göreceksiniz.”

Özdamar'ın açıklamasındaki ilgili kısım şöyle:

“Eğer bir personele sözün geçmiyorsa o makamı niye işgal ediyorsun. Afişleri söken Zabıta Müdürü Halit Şişman’ı şiddetle kınıyoruz. Kendini Belediye Başkanı zanneden Zabıta Müdürüne söz geçirtemeyen, Zabıta Memuru Ercan Çimen’i de ayrıca kınıyoruz.  Diktatör bozuntusunun uzantısı olan partinin sessiz kalan yöneticilerini de kınıyoruz. Yerel seçimlerden önce araca saldıran ve hukuki süreci devam eden olayın failleri Talat Bal, Kadir Pınarbaşı ve İbrahim Çağlar’ı unutmadık süreci de ayrıca takip ettiğimizi tüm kamuoyuna kınayarak beyan ediyoruz.”
Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 20:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER