Özden Bilişim Törenle Açıldı

Gümüşhane’de kent merkezinde bilişim dünyasında hizmet veren Uzman Bilgisayar, yenilen yüzü ve yeni yerinde Özden Bilişim adıyla törenle hizmete açıldı.

Özden Bilişim Törenle Açıldı
Gümüşhane’de kent merkezinde bilişim dünyasında hizmet veren Uzman Bilgisayar, yenilen yüzü ve yeni yerinde Özden Bilişim adıyla törenle hizmete açıldı.

Atatürk Caddesi üzerinde modern bir şekilde dizayn edilen işyerinin açılışına Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Gümüşhane Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Haydar Akyazı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, firma sahibi Cemil Özden, kurum amirleri ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Vali Mayda, teknoloji ve rekabet çağında olunduğunu belirterek, “Teknolojiyi transfer edeceğiz ve etkili şekilde kullanacağız. Bunun yanı sıra rekabet de önemli. Başka illere gidilmemesi gerek. Bu kalite ve fiyat politikası ile temin edilir. Biz o konularda işletmelerimize yardımcı olacağız” dedi.

AK Parti Milletvekili Aydın da, Türkiye’nin neresinde ne varsa Gümüşhane’de de o olması gerekliliği mantığı ile hareket eden firma sahiplerini tebrik ederek, “Özellikle bilişim çağında bilgi üretmeden fikir üretmenin bittiği bir dönemde bilgi üretme aygıtlarını Gümüşhane’mize getirdikleri ve insanları da bunlarla buluşturduğu için firma sahiplerini yürekten tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte hem ülkemizin hem de dünyanın geleceği açısından fikir üretecek insanlar bu aygıtlarla dünyanın havuzu olan bilgi çağındaki bu havuzdan yararlanarak daha sağlıklı bilgi üretirler. İlimizin de gelişen Türkiye ölçeğinde bu tür hizmetlere kavuşmasını istiyoruz. Özel sektörün Türkiye’nin neresinde ne varsa Gümüşhane’de de o olması gerekliliği olan mantığı ile bu hizmetleri getirmelerinden ötürüde Özden kardeşleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Canlı ise, firmadan güzel hizmetler beklediklerini belirterek, “Çevre illere ihtiyaç duymadan buradaki insanların ihtiyaçlarını karşılayacak ve rekabet ölçüsü içerisinde böyle çağdaş, modern bir mağazanın açılmasından mutluluk duyduk. Güzel hizmetler bekliyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılayacak hizmet satışının çok iyi yapılacağını ümit ediyoruz” dedi.

GTSO Başkanı İsmail Akçay da, kent müstesna bir işyerinin kazandırıldığını kaydederek, “Müstesna güzel ve teknolojik bir mağazanın ilimizde açılması bizleri sevindiriyor. İlimize güzel hizmetler verecek olan çağın gereği olan bir teknolojik mağazanın açılmasında cesaret gösteren Özden kardeşleri tebrik ediyorum. Bu tür mağazalar Gümüşhaneliler için bir şanstır. Bir avantajdır. Çünkü bu tür mağazaları her zaman her yerde bulmak kolay değildir” ifadelerine yer verdi.

Yapılan konuşmaların ardından işyeri İl Müftüsü Süleyman Aktaş’ın duasının ardından açıldı.
Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2013, 16:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
ismail
ismail - 11 yıl Önce

hayırlı ugurlu olsun allah utandırmasın yeni subelerinizle allahım dahada büyümeyi nasip eylesin basarılar

MELİH HÜSEYİN AKÇAY.
MELİH HÜSEYİN AKÇAY. - 11 yıl Önce

ticaretin zor olduğu günlerde yeni bir iş yeri açmak, iş yerini büyütmek ve geliştirmek meşatkatli işlerdir. sizlere açmiş olduğunuz yeni iş yerinizde bol kazançlar dileği ile hayirli uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum.

Cemil ÖZDEN
Cemil ÖZDEN - 11 yıl Önce

ilginiz için çok teşekkür ederim.

SIRADAKİ HABER