PTT’den Ramazan Bayramı Kampanyası

Gümüşhane PTT başmüdürlüğü diğer müstesna günlerde olduğu gibi Ramazan Bayramında da bir dizi kampanya başlattı.

PTT’den Ramazan Bayramı Kampanyası
Gümüşhane PTT başmüdürlüğü diğer müstesna günlerde olduğu gibi Ramazan Bayramında da bir dizi kampanya başlattı.

Geleneksel hale gelen kampanyalar hakkında bilgi veren PTT Başmüdürü Şinasi Duman, öncelikle “Kart Bizden Göndermesi Sizden” sloganıyla tüm PTT işyerlerinde geçmiş yıllarda olduğu gibi ücretsiz kartpostalların dağıtımının yapıldığını, müşterilerin sadece posta ücretini ödeyerek eş, dost ve yakınlarının Bayramlarını kutlayabileceklerini hatırlattı. 

Bayramdan 5 gün önce postaya verilecek APS, kargo, kurye ve küçük paketlerine yüzde 10 indirim uygulanacağını da belirten Başmüdür Duman, cezaevindeki mahkumların da Bayram Tebrik kampanyasından istifade edebilmeleri için değişik motiflerde basılmış olan çok sayıda kartpostalın ücretsiz olarak cezaevi yönetimine gönderildiğini söyledi.

PTT Cell, Kayıtlı Elektronik posta (KEP) ve diğer birçok kampanya hakkında bilgi alabilmeleri için müşterilerini PTT işyerlerine beklediklerini ifade eden Duman, ayrıca PTT Cell abonelerinin tüm kargo- kurye, APS ve havale gönderilerinde yüzde 20 indirimden de yararlanabileceklerini hatırlattı.

Duman, bu vesileyle tüm Gümüşhaneli hemşerilerinin Ramazan Bayramını tebrik ederek sağlık, mutluluk getirmesini temenni etti.
Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER