Rektör Zeybek öğrencilerle bir araya geldi

Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek, bu yıl yüzyüze eğitime açılan kampüs alanında öğrencilerle bir araya geldi.

Rektör Zeybek öğrencilerle bir araya geldi

Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Fatih Yalçın ile kampüs alanını gezerek, öğrencilerle bir araya gelen Rektör Zeybek, yeni eğitim öğretim yılının yüz yüze başlamasıyla birlikte kampüs alanında kurulan öğrenci kulübü stantlarını gezerek burada öğrencilerle bir süre sohbet etti. Covid-19 Aşı Merkezini de ziyaret eden Rektör Zeybek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Gümüşhane Üniversitesi olarak öğrencilerinin her türlü sorunlarında kapılarının daima açık olduğunu belirten Rektör Zeybek, öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbette şunları söyledi: “Ülkemizin dört bir köşesinden türlü zahmetlerle öğrenim görmek üzere üniversitemize geldiniz. Buradan mezun bir birey olarak ayrıldığınızda gelecekte iş insanı olacaksınız. Belki bir kamu görevlisi, iletişimci, eğitmen, girişimci, mühendis, siyasetçi belki de sağlık personeli ve sivil toplum çalışanı olarak bulunduğunuz ortama ve topluluğa edindiğiniz bilgi ve donanımla liderlik görevleri üstleneceğinizden hiç kuşkumuz yoktur. Bizler de üniversite olarak burada sizlere eğitimin en kalitelisini vermek üzere gayretle çalışıyoruz. Sizlere her zaman kapımız açıktır. Uzun bir süredir Covid-19 salgını nedeniyle çevrim içi eğitimlere devam ediyorduk. Tabi yüz yüze eğitimin başlamasıyla beraber bizler de sizlere kavuştuk. Sizleri görmekten dolayı gerçekten çok mutlu ve heyecanlıyız. Bu salgının bir an önce bitmesi ve yüz yüze eğitimlerimize devam edebilmemiz için birlikte çalışmalıyız. Eğitim idealini gerçekleştirmek üzere Gümüşhane Üniversitesi’ne gelen siz değerli öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2021, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER