Türkan Son Yolcuğuna Uğurlandı

Gümüşhane Belediye Başkanlığı makam şoförlerinden Ümit Türkan (40) son yolculuğuna sevenlerinin dualarıyla uğurlandı.

Türkan Son Yolcuğuna Uğurlandı
Gümüşhane Belediye Başkanlığı makam şoförlerinden Ümit Türkan (40) son yolculuğuna sevenlerinin dualarıyla uğurlandı.

Yıllık izinin geçirdiği Bursa’dan İstanbul’a giderken Gemlik ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu doğum gününde hayatını kaybeden Türkan için ilk tören Gümüşhane Belediye Başkanlığı önünde gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mustafa Canlı ve mesai arkadaşlarının katıldığı törende Belediye Meclisi üyesi Muhammed Devran tarafından dua yaptırıldı.

Buradaki törenin ardından Kemaliye Camii avlusuna getirilen Türkan’ın cenaze namazı cami içinde ve avlusunda yüzlerce kişinin saf tutmasıyla kılındı. Babası Rıfat Türkan ve yakınlarının güçlükle ayakta durduğu cenaze namazında Belediye Başkanı Mustafa Canlı’nın da en yakın mesai arkadaşını kaybetmenin üzüntüsü ile oldukça bitkin olduğu gözlendi.

Öğle namazının ardından İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş tarafından kıldırılan cenaze namazına Vali Dr. Yusuf Mayda, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, çevre il ve ilçelerin belediye başkanları, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türkan’ın cenazesi namazın ardından dualar eşliğinde Emirler Mezarlığında ki aile kabristanına defnedildi.

Uzun yıllardan beri Belediye Başkanı Mustafa Canlı'nın makam şoförü olarak çalışan Ümit Türkan'ın, evli ve 2 çocuk babası olduğu, evin de tek erkek çocuğu olduğu öğrenilirken, Gümüşhane'de çok sevilen Türkan'ın ani ölümü herkesi derinden etkiledi.
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2012, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER