TÜRKAV Genel Başkanı Korkmaz Gümüşhane’de

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Genel Merkezi tarafından başlatılan "Türk, Öğün, Çalış, Güven" temalı TÜRKAV Şube Başkanları Bölge İstişare Toplantısı Gümüşhane' de yapıldı. 

TÜRKAV Genel Başkanı Korkmaz Gümüşhane’de

TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Sıddık Korkmaz, TÜRKAV Genel Merkez Yöneticileri, Alper Şenay, Serdar Karabıyık, Bayburt, Erzurum, Ardahan, Kars, Iğdır, Trabzon, Rize ve Artvin illerinin TÜRKAV Şube Başkanlarının katıldığı program 2 gün boyunca devam etti.

İlk günkü programda TÜRKAV Genel Başkanı ve Genel Merkez Yöneticileri Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’i, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve ArzularKabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış’ı, TÜRKAV Gümüşhane Şubesini, Ülkü Ocakları İl Teşkilatını, MHP İl Teşkilatını ziyaret etti, akşam saatlerinde de Gümüşhane Kamu-Sen’de üyelerle sohbet toplantısına katıldı.

Gümüşhane ziyaretinin ikinci günüde ise TÜRKAV Şube Başkanları Bölge İstişare toplantısı Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün Beldesinde bulunan Pamuklu Tatil Köyü'nde yapıldı.

Toplantı sonrası heyet Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen'i makamında ziyaret ettikten sonra Örümcek Ormanları Tabiatı Koruma Alanını gezdi. 

TÜRKAV Gümüşhane Şube Başkanı Ercan Küçüköner, Türk, Öğün, Çalış, Güven temalı TÜRKAV Şube Başkanları Bölge İstişare Toplantısının üçüncüsünü Gümüşhane’de yapmaktan dolayı memnun ve mutlu olduklarını ifade ederek, “Toyumuzun, ilimize, ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. İlimize teşrif eden TÜRKAV Genel Başkanı ve Genel Merkez Yöneticilerine, Bölge Şube Başkanlarına çok teşekkür ediyoruz. Hepsinin ayrı ayrı ayağına, ağzına ve yüreğine sağlık” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER