Ülkü Ocaklarından fotoğrafçılık kursu

Gümüşhane Ülkü Ocakları il teşkilatı 14-17 yaş grubu gençler için fotoğrafçılık kursu düzenlendi.

Ülkü Ocaklarından fotoğrafçılık kursu
Gümüşhane Ülkü Ocakları il teşkilatı 14-17 yaş grubu gençler için fotoğrafçılık kursu düzenlendi.

Ocak binasında 4 hafta boyunca toplam 13 saatlik bir eğitim süresinde gerçekleştirilen kursu İletişim fakültesi öğrencisi ve mezunu profesyonel fotoğrafçı eğitimciler gerçekleştirdi.

Fotoğraf makinesinin yapısından flaşların çalışma prensipleri ve kullanım alanlarına kadar tüm teknik konuları içeren eğitim uygulamasının yanısıra programda katılımcılara uygulamalı eğitim de verildi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Vakur Kara, fotoğraf sanatına ilgili ve bu sanat dalında kendini geliştirmeye istekli, iyi bir bakış açısına sahip, düzenli, disiplinli bir karaktere sahip gençlerin katılımıyla gerçekleşmiş kursta fotoğrafa gönül vermiş gençler arasında sıkı bir dostluk ortamı oluşturularak bu işten aldıkları keyfin iki katına çıktığını söyledi.

Kara, fotoğrafçılık dersleriyle gençlerin fotoğrafçılık sanatında ilerlemelerini sağlamak, sanat çalışmalarına katkıda bulunmak, profesyonel fotoğrafçılık ve fotoğraf sanatını gençlere aşılamak amacıyla başlattıkları ve sonuçlandırdıkları kursta fotoğraf kültürü ve bilgisini yaygınlaştırarak bu sanatta öncü olmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Kursiyer ve eğitimcilere Kurs Katılım Belgesini takdim eden Kara, Ülkü Ocaklarının gençlere faydalı eğitim ve kurs faaliyetlerine ara vermeden devam edeceğini belirtti.
Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER