Başkan Çimen, üniversite öğrencileriyle kariyer sohbetinde buluştu

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen kariyer sohbeti günlerine konuk olarak katıldı.

Başkan Çimen, üniversite öğrencileriyle kariyer sohbetinde buluştu
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen kariyer sohbeti günlerine konuk olarak katıldı.

Başkan Çimen, Kız Öğrenci Yurt Müdürlüğünde düzenlenen kariyer sohbet toplantısında öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Burada konuşan Çimen, her insanın ulaştığı noktanın bir kariyer olduğunu ifade ederek, “Önünüzde kocaman bir hayat var. İnşallah bizim konuştuklarımız, anlattıklarımız sizler için bir model olur. Ben bir esnaf çocuğuyum ve hayatımın her noktasında bunun faydasını çok gördük. Çünkü bir esnaf terbiyesi ile büyüdüm” dedi.

Siyasetin meşakkatli bir iş olduğunu kaydeden Çimen, “Bu meşakkatli yolda yapmış olduğumuz bir hizmetin karşısından vatandaşların size söylediği bir güzel dua o meşakkatli sürecin tümünü unutturuyor. Ardından da içinizi tatlı bir huzur alıyor. Azimle çalışan her insan istediği noktaya ulaşabiliyor. Başarılı olmak için hayatınızın her aşamasında empati kurun. Bunu yaptığınız zaman karşınızdaki kişinin ne düşündüğünü anlayabiliyorsunuz” diye konuştu.

Çimen, Gümüşhane’nin küçük olmasına rağmen modern ve yaşanabilir bir il olması için çalıştıklarını belirterek, “Biz herkesin fikirlerine açığız. Öğrencilerimiz birim için değerli ve onlarında istekleri bizim için önemli. Bu nedenle göreve geldikten sonra belediyemizde üniversite birimimizi oluşturduk. Öğrencilerimizin sorunları olduklarında bize doğrudan ulaşamayabilir. Ama her öğrencimiz buraya başvurarak sorunlarını anlatabilir. Sizler Gümüşhane’mizin birer elçisi olacaksınız. Öğrencilerimiz bu şehirden ayrılırken güzel anılarla ayrılmasını temenni ediyoruz. Bizim insanımız misafirperverdir, sevecendir, mettir, içerisinde kötülük beslemez. İstemeden de olsa sizlere kötü bir anı bıraktırmış olan varsa ben onun adına sizlerden özür dilerim” ifadelerine yer verdi.

Başkan Çimen, daha sonra öğrencilerin istek ve sorunlarını dinledi.

Kariyer günü sohbet toplantısında Kız Öğrenci Yurt Müdürlü Semra Bayrak, yurt yönetimi ve öğrenciler hazır bulundu.
Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER