Vali Tanrısever Alemdar köyünde incelemelerde bulundu

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, köy ziyaretleri kapsamında merkeze bağlı Alemdar köyünde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek incelemelerde bulundu.

Vali Tanrısever Alemdar köyünde incelemelerde bulundu

Vali Tanrısever, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü (AFAD) Mesut Bayrak ve DSİ Gümüşhane Şube Müdürü Baki Yalçın’la gittiği köyde muhtar Okan Berker ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Önceki yıllarda sel afetine maruz kalan köyde yapılan çalışmaları inceleyen Vali Tanrısever, köyün üst kısmından sel sularının köye ulaşmadan ana dereye akmasını sağlamak üzere çalışma başlatılması için İl Özel İdaresi, AFAD ve DSİ tarafından ortaklaşa çalışma yapılmasını istedi.

Köy ulaşımı sağlayan yolda duvar ve genişletme çalışmalarıyla, eksik kanalizasyon, dere ıslahı, içme suyu sorunlarının çözümleri için beraberindeki yetkililere talimat verdi.

Köy ziyaretlerini peyderpey gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldiklerini, sorunları yerinde görerek çözüm üretme noktasında gayret gösterdiklerini kaydeden Vali Tanrısever, “Bugün köy ziyaretlerimiz kapsamında Alemdar köylülerimizle bir araya gelerek dertlerini ve sıkıntılarını bizzat köylerinde kendilerinden dinledik. Devletimizin imkanları çerçevesinde sorunların çözümü için çaba göstereceğiz. Köylülerimizin yoğun ilgi ve misafirperverliklerine teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER