Vali Tanrısever İkisu köyünü ziyaret etti

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Cuma günleri geleneksel hale getirdiği köy ziyaretleri kapsamında merkeze bağlı İkisu köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Vali Tanrısever İkisu köyünü ziyaret etti

Beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’la birlikte köyün Tonyalılar Mahallesindeki bir tesiste vatandaşlarla bir araya gelen Vali Tanrısever, köy muhtarı Zühtü Kalaycı ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Toplam 9 mahalleden oluşan köydeki içme suyu, dere ıslahı ve diğer talepleriyle ilgili yapılabilecek olanların biran önce yapılması talimatını veren Vali Tanrısever, özellikle içme suyuyla ilgili bahsedilen alternatif kaynaktan biran önce suyun alınarak vatandaşların hizmetine sunulmasını istedi.

Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarındaki köyde yol kenarına kurulan tesislerin ruhsat sorunları ve Gümüşhane’den 14 kilometrelik mesafeye alınan 45 TL’lik dolmuş ücretleriyle ilgili şikayetleri de dinleyen Vali Tanrısever, köylerin altyapı sorunlarını en kısa sürede çözmek ve yaşam kalitelerini artırmak için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER