Vali Tanrısever’den siyasi partilere iade-i ziyaret

Göreve başladığı 17 Ağustos tarihinden itibaren farklı bir Vali tablosu çizen Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, kendisini ziyaret eden tüm siyasi partilere iade-i ziyaret yaptı.

Vali Tanrısever’den siyasi partilere iade-i ziyaret

Göreve başladıktan sonra kendisini ziyaret eden AK Parti, MHP ve İYİ Parti İl Başkanlıklarına iade-i ziyaret gerçekleştiren Vali Tanrısever, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, MHP İl Başkanı Mete Kaya ve İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş ve yöneticileri tarafından parti binalarının kapılarında karşılandı.

Siyasi partilerde ana gündemi Gümüşhane olan, şehrin sorunları ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulunan Vali Tanrısever, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirterek hem STK’larla hem de siyasi partilerle birlikte Gümüşhane’ye daha iyi hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Ziyaretlere ait fotoğraflar hem Valiliğin sosyal medya hesaplarından hem de partilerin sosyal medya hesaplarından paylaşılırken ziyaretle ilgili AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, “Gümüşhane Valimiz Sayın Alper Tanrısever, partimize iade-i ziyarette bulundu. Parti binamızda gerçekleşen ziyarette, Valimiz Sayın Alper Tanrısever, Merkez İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Taş, Kadın Kolları Başkanımız Münire Şeyhoğlu ve İl Yönetim kurulu üyelerimizle sohbet etti. Valimiz Sayın Alper Tanrısever’e nazik ziyareti için teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum”, MHP İl Başkanı Mete Kaya “Gümüşhane Valimiz Sn.Alper Tanrısever il teşkilatımıza ziyarette bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı Valimize teşekkür ederiz”, İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş de “Sayın Valimiz Alper TANRISEVER beyefendi bugün partimize iadeyi ziyarette bulunmuştur. Teşkilatım olarak bu nazik ziyaretlerinden dolayı zatı ailelerine şükranlarımı sunuyorum. İlimizin sorunları ile alakalı bilgi alışverişinde bulunduk. İYİ Parti olarak ilimiz adına yapılacak her konuda kendilerine destek olacağımızı bildirdik” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane’de uzun yıllar sonra ilk kez Vali Tanrısever’in kendisini ziyaret eden siyasi partileri ayrım gözetmeksizin Vali olarak iade-i ziyarette bulunması Gümüşhane kamuoyundan da olumlu tepki aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER