Başkan Başer’den Anneler Günü’nde şehit annesi Emine Erkan’a ziyaret

Gümüşhane Belediye Başkanı Vedat Soner Başer, Anneler Günü ziyaretleri kapsamında şehit annesi Emine Erkan’ı ve annesi Gülsen Başer’i evlerinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

Başkan Başer’den Anneler Günü’nde şehit annesi Emine Erkan’a ziyaret

Başkan Başer, Anneler Günü dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretinin ilk bölümünde, 17 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da teröristlerce yapılan hain saldırıda şehit olan Gümüşhaneli Polis Memuru Cengiz Erkan’ın annesi Emine Erkan’ı ziyaret eden Başkan Başer, şehit annelerinin fedakârlıklarını ve dayanışma ruhunu takdirle karşıladıklarını belirterek, şehit annelerinin ve ailelerinin yanında olma sözü verdi. Ziyareti memnuniyetle karşılayan şehit annesi Emine Erkan ise başkan Başer’e teşekkürlerini iletti.

Bu ziyaretin ardından Başkan Başer, annesi Gülsen Başer’i evinde ziyaret etti. Annesiyle arasında geçen samimi sohbette üzerindeki emekleri için teşekkürlerini ileten Başkan Başer, şehit anneleri başta olmak üzere yeni nesillerin yetişmesinde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
 

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2024, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER