Vali Taşbilek’in köy ziyaretleri sürüyor

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, yapılan çalışmaları yerinde incelemek, sorun ve talepleri birebir görmek ve vatandaşlarla bir araya gelmek için başlattığı köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Taşbilek’in köy ziyaretleri sürüyor

Vali Taşbilek, ziyaret programı kapsamında beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Kemalettin Demirkıran, İl Genel Meclisi Üyesi Mithat Uçan, Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyesi ve Söğütağıl köyü muhtarı Serdar Gün Şişman’la birlikte merkeze bağlı Bahçecik, Kocapınar ve Harmancık köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi, incelemelerde bulundu.

Ziyaret ettiği köylerde muhtarlardan köylerindeki hasta, yetim, yaşlı, muhtaç, engelli ve devletin bir şekilde ulaşamadığı kişileri sorarak bu durumda olanların mutlaka kendilerine bildirilmesini isteyen Vali Taşbilek, vatandaşların talepleriyle ilgili yapılabileceklerin hemen yapılması, planlama gerekenlerin de projelerinin hazırlanması konusunda ilgili kurum amirlerine talimat verdi.

Her gittiği köyde devletin millet için var olduğunu vurgulayan Vali Taşbilek, eksik ve sorunların çözümü noktasında istişare ettiklerini, devletin vatandaşları mutlu etme ve sıkıntılarını giderme noktasında bütün kurum ve kuruluşlarıyla milletin hizmetinde olduğunu dile getirdi.

Vali Taşbilek’in 2,5 ay önce başladığı köy ziyaretleri kapsamında bugüne kadar ziyaret ettiği köy sayısı 95’e ulaşırken, programın devam edeceği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER