Vali Taşbilek’ten meclise teşekkür ziyareti

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Kasım ayı toplantılarında onaylanan İl Özel İdaresi’nin 2023 yılı bütçesi için İl Genel Meclisine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Vali Taşbilek’ten meclise teşekkür ziyareti

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ile Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ve meclis üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Taşbilek, İl Özel İdaresinin 2023 yılı bütçesinin Gümüşhane’ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bütçenin İl Genel Meclisi’nin en önemli ve en yorucu çalışması olduğunu kaydeden Vali Taşbilek, şu ifadeleri kullandı: “Dört yıllık beraberliğimiz, birliğimiz, güzel çalışmalarımız çerçevesinde bu yıl da bir noktaya kadar geldik. 2023 yılı bütçesi de sizlerin de takdiriyle geçti. Bütçemizin İl Genel Meclisimize, İl Özel İdaremize, hizmet sunduğumuz bütün köylerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bizim çalışmalarımızdaki en büyük desteğimiz ve gücümüz olan siz değerli arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eksiklerimiz mutlaka var. Eksikleri de hep birlikte imkanlarımız nispetinde tamamlama gayretinde olacağız. 2023 yılı bütçemizin memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum.”

Geçtiğimiz yıla göre yüzde 150’lik artışla hazırlanan Gümüşhane İl Özel İdaresi’nin 2023 yılı bütçesi 265 milyon 535 bin TL olarak İl Genel Meclisince kabul edilmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER