Vali Yavuz Geleceğin Turizmcileriyle Buluştu

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Zigana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci, öğretmen ve yöneticileriyle buluştu.

Vali Yavuz Geleceğin Turizmcileriyle Buluştu
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Zigana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci, öğretmen ve yöneticileriyle buluştu.

Vali Yardımcısı İsmail Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya'nın katıldığı sohbette Vali Yavuz, okul hakkında Okul Müdürü Hamit Tanış'tan bilgi aldı.

Turizm alanında kalifiyeli ara eleman yetiştirdiklerini, yiyecek içecek hizmetleri alanı, mutfak ve servis dallarında eğitim verdiklerini söyleyen Okul Müdürü Tanış, gelecek eğitim-öğretim yılından itibaren pastacılık dalı, konaklama ve seyahat hizmetleri alanında da öğrenci alacaklarını söyledi.

Programda öğrenci ve öğretmenleri dinleyen Vali Yavuz, “Gümüşhanemizin kalkınma hamlelerin en önemli ayağı olan turizm için yoğun bir çalışma içindeyiz. Turizmin en önemli öğeleri yetişmiş insan gücü olarak sizleri görmekten mutlu oldum. Gümüşhane turizminin canlanması yolunda sizlere düşen görevleri layıkıyla yapacağınıza inanıyorum. Bugün bizleri ağırlarken göstermiş olduğunuz hizmetinize, emeğinize, sizleri yetiştiren öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Bu sektöre katkınızın okul bitiminden sonra da devam etmesini temenni ediyorum." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya da okulun 2007 yılında açıldığını, geçici binasında eğitim öğretime devam ettiğini belirterek, uygulama oteli bulunmayan okula eğitim binasıyla, uygulama oteli kazandırmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilmesinden sonra Vali Yavuz, okuldan ayrıldı. 
Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER