Yaralı askerimiz dua bekliyor

Bitlis'in Tatvan ilçesinde düşen ve 11 kahraman askerimizin şehit olduğu helikopter kazasında yaralanan Gümüşhaneli Binbaşı Alptekin Köprülü dua bekliyor.

Yaralı askerimiz dua bekliyor

Bitlis'in Tatvan ilçesinde düşen ve 11 kahraman askerimizin şehit olduğu helikopter kazasında yaralanan Gümüşhaneli Binbaşı Alptekin Köprülü dua bekliyor.

Türkiye'yi yasa boğan ve helikopterde bulunan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş’ın da şehit düştüğü kazadan sağ kurtulan askerlerden birisinin de Gümüşhane’nin merkeze bağlı Yukarı Alıçlı köyünden hemşehrimiz Binbaşı Alptekin Köprülü olduğu öğrenildi.

Ankara’da doğup büyüyen iki çocuk babası Binbaşı Köprülü’nün ameliyat olduğu, Ankara'daki anne babasının bölgeye gittiği, Maliye Binbaşı olan eşinin de yanında olduğu öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopterin Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere bugün 13.35'te kalktığı, 14.25’te irtibatın kesildiğini ve kaza sonucu 11 askerimizin şehit olduğu bilgisini paylaştı.

Tüm ülkeyi derin bir acı ve üzüntüye boğan kazada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kederli aileleri, yakınları, Türk Silahlı Kuvvetleri ailesi ve milletimize başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2021, 00:22

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Davut Şenel
Davut Şenel - 3 yıl Önce

Her daim vatanı canları pahasına savunan kahraman mehmetciklerimizin ruhları şad olsun, Allah'ım (c.c) rahmet ve merhamet eylesin.
Binbaşı Alprekin Köprülü ve nezdinde diğer yaralı mehmetciğimize geçmiş olsun, Türkiye 'mizin Milletimizin başı sağ olsun.
04.03.2021 perşembe
20.Recep.1442

Aysel AKKİŞİ
Aysel AKKİŞİ @Davut Şenel - 3 yıl Önce

Kahraman Mehmetciklerimizin ruhları şad olsun,Alah (c.c)rahmet eylesin Mekanları cennet olsun.
Binbaşı Alptekin Köprülü ve nezdinde diğer yaralı mehmetciğimize geçmiş olsun.Allah şafi ismiyle şifa versin inşAllah amin.
Türkiye'mizin ve Milletimizin başı sağ olsun.

Hülya tokmak
Hülya tokmak - 3 yıl Önce

Rabbim tez şifalar versin inşAllah sevdiklerine bağışlasın çok üzgünüz

İbrahim
İbrahim - 3 yıl Önce

Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşAllah.sehitlerimize rahmet eylesin inşAllah amiin

Mehmet
Mehmet - 3 yıl Önce

Şehitlerimize Allah C.C. rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Alptekin Bnb. ve diğer yaralımıza Rabbimden şifalar diliyorum. Alptekin Bnb. ile Lüleburgaz'da aynı birlikte görev yapmıştık buradan kendisine tekrardan Yüce Rabbimden şifalar diliyorum.

Emin manas
Emin manas - 2 yıl Önce

Bolu tugayında ilk gorev yerinde tegmenimiz olan Şentürk Aydınyer, sessiz kimseyi kırmayan çok iyi bir insandı.Allah şehitlerimizin ruhunu şad etsin rahmet etsin merhamet etsin. Amin el fatiha

SIRADAKİ HABER