Başkan Çimen’den Gümüşhanespor’a moral yemeği

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Ercan Çimen, Gümüşhanespor’da yeni göreve başlayan Teknik direktör Ahmet Yavuz ve yeni transferlerle tanışma ve kaynaşma için Gümüşhanespor’a bir yemek verdi.

Başkan Çimen’den Gümüşhanespor’a moral yemeği

Yenişehir Stadyumu’nda yarın saat 14.00’de yapılacak olan İnegöl Kafkasspor maçı öncesi Sema Doğan Yaşam Alanı’nda yapılan moral yemeğine Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Ertürk Yakut, Sportif Direktör Recep Can, teknik yetkililer, yeni teknik direktör Ahmet Yavuz ve futbolcular katıldı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, programda yaptığı konuşmada şunları belirtti: “Arkadaşlar yeni aramıza katılan Hocamız Ahmet Yavuz Hocamıza ve yeni futbolcu kardeşlerime hoş geldiniz diyorum. Arkadaşlar, Gümüşhane’de futbol bir sevgi işidir. Biz bu işi memleket sevdası için yapıyoruz. Amatör ruhla bu işi yapıyoruz. Çok büyük imkânlarımız yok. Şehrimizin kıt imkânları ile bu sevdamızı devam ettiriyoruz. Bu kıt imkânlara rağmen hiçbir arkadaşı mağdur etmedik. Arkadaşlar, biz başarılı olmaya ve tabelaya Gümüşhanespor’un adını yazdırmaya mahkumuz. Hocasıyla, teknik heyetiyle, futbolcusu ile bu şehir bizden galibiyet ve başarı bekliyor. Maçların yüzde doksanını seyrettim. Bizden çok üstün takım yok. Yani biz bu işi en güzel şekilde başarırız arkadaşlar. Şunu unutmayın başarınız bu kulüp tarafından her zaman ödüllendirilir. Bunu bilin arkadaşlar. Başarınız karşılıksız kalmaz. Arkadaşlar, seçimler için ben de artık sizin gibi sahadayım. Bundan sonraki her alacağınız 3 puan başta beni onure edecektir. Gümüşhaneliler size dua ediyor. Size güveniyoruz. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Gümüşhaneli hemşerilerimi de yarın yapılacak olan İnegöl Kafkasspor maçına davet ediyorum.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gökmen demir
Gökmen demir - 3 ay Önce

yakışır baskana

SIRADAKİ HABER