Gümüş fırsatları bir bir tepiyor: 0-2

TFF 3.Lig 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş, sahasında konuk ettiği Talasgücü Belediyespor’a son 10 dakikada yediği gollerle 2-0 mağlup oldu.

Gümüş fırsatları bir bir tepiyor: 0-2

Hafta içi sürekli tribünlere davet çağrısının ardından tribünlerin genciyle yaşlısıyla dolduğu müsabakada aradığı golü bir türlü bulamayan, beklenen oyunu sahaya yansıtamayan temsilcimiz biri penaltıdan olmak üzere son 10 dakikada yediği gollerle müsabakadan mağlup ayrılarak lige tutunma çabasında ağır yara aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR:

29.dakikada karşılaşmanın ilk ciddi tehlikesi konuk ekip kalesinde yaşandı. Ev sahibi ekipte Taner Koç’un kendi yarı sahasından uzun pasına iyi hareketlenen Erdem Can Polat, ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda şut yerine çalımı düşününce defans tehlikeyi önledi.

45.dakikada ev sahibi Gümüşhanespor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan yakalanan kontra atakta Ümit Can Tokcu’nun mükemmel pasına iyi hareketlenen Engin Bekdemir, bomboş pozisyonda penaltı noktasından topu auta attı.

82.dakikada sol kanattan gelişen konuk ekip atağında Yusuf Sefa Karakuzu’nun ortasında Hasan Türkyılmaz’ın volesinde defans topu elle kesince hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına gelen Hasan Türkyılmaz, kaleci ve topu ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

90+3.dakikada sağ kanattan gelişen konup ekip kontra atağında defansın arkasına sarkan Hasan Türkyılmaz’ın kale çizgisine inmeden yaptığı ortada defansın adeta uyumasından yararlanan Ramazan Taş, kaleciyi de çalımlayarak topu ağlara gönderdi.

Stat: Yeni Şehir

Hakemler: Cansu Tiryaki xx, Mustafa Can Büyük xx, Recep Tayyip Keleş xx, Mustafa Demir xx

Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş: Erdoğan Açar xx, Ayhan Gürbüz xx (Kerem Pala dk.74 xx), Ümit Bayrakraktar xx, Ömer Faruk Aydemir xx (Yusuf Kerem Kalkandere dk.86 xx), Taner Koç xx (Osman Can Kömürcü dk.55 xx), Kaan Öztürk xx, Erdem Can Polat xx (Burhan Demir dk.86 xx), Ümit Can Tokcu xx, Hüseyin Yıldız xx, Engin Bekdemir xx (Mustafa Arda Mutlu dk.74 xx), Ali Kılıç xx

Yedekler: Gürkan Hervenik, Osman Keçelioğlu, Ertunç Yasin Güdü, Azmi Toprak Gürer, Caner Uzun

Teknik Direktör: Ahmet Yavuz        

Talasgücü Belediyespor: Cihan Şentürk xx, Enes Eliaçık xx, Berkay Öztuvan xx (Ramazan Taş dk.89 xx), Cem Özdemir xx (Canberk Soykuvvet dk.67 xx), Mehmet Albayrak xx, Murat Karadeniz xx (Yusuf Sefa Karakuzu dk.46 xx), Osman Buğra Uysal xx (Cihan Aydın dk.78 xx), İbrahim Öztürk xx, Süleyman Çelik xx, Hasan Türkyılmaz xx, Ertuğrul Yıldırım xx (Taylan Özgün dk.67 xx)

Yedekler: Çağrı Can Tanrıbilir, Murat Demirezen, Muhammed Emir Yıldırım, Ahmet Şahbaz, Arda Belen

Teknik Direktör: Halil Aslan

Sarı Kartlar: Ayhan Gürbüz, Taner Koç, Ümit Can Tokcu, Hüseyin Yıldız, Kerem Pala (Gümüşhanespor)  Osman Buğra Uysal, Canberk Soykuvvet (Talasgücü Belediyespor)

Gol: Hasan Türkyılmaz dk.84 (P), Ramazan Taş dk.90+3 (Talasgücü Belediyespor)
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
yorum-29
yorum-29 - 3 ay Önce

Bu takımı bu hale düşürenler utansın.Yöneticisinden, futbolcusuna kadar hepsine yazıklar olsun.Sürekli taraftar yokluğu bahane idiliyordu bugünkü maçta türününler doluydu hava mükemmeldi, ama bizim takımda ruh bitmiş, daha ilk yarıdan itibaren sahada gezinen sanki maç bitse de gitsek düşüncesinde bir takım vardı.Birçok taraftar yeni transferleri ve daha iyi bir futbolu beklerken tam anlamıyla rezalet bir mahalle takımıyla karşılaştı.Şimdi merak ediyorum liglerde kendi evinde galibiyeti olmayan tek takım olan bu takımın tek suçlusu taraftarlarmı..?Bu şehrin en büyük marka değerl olan GÜMÜŞHANESPOR eğer küme düşerse ki şuan öyle görünüyor, bu şehrin ileri gelen işadamları ve siyasetçileri enkaz eserleriyle o zaman guru duyarlar..

Yorum29,5
Yorum29,5 @yorum-29 - 3 ay Önce

Taraftar ile seyirci aynı şeyler değildir. Taraftar takımın her zaman yanında olandır ve uzun soluklu iyi günde kötü günde destekleyendir. Bu haftaki kalabalık seyirci kalabalığıdır. Yani ihtiyaç oldu şehrin dinamikleri bir araya geldi ve sonuç olarak bu tablo ortaya çıktı yanlış anlaşılmasın herkesin ayağına sağlık ancak şunu belirtelim uzun soluklu bu mücadelede sezon başından beri bu seyirci topluluğu tribünde olsaydı şu an ligdeki yerimiz farklı olurdu. Bunu söylerken hatırlatma olarak şunu ekleyelim maç bedava ancak bu kadar oluyor. Peki kim ne kadar elini taşın altına koydu koca bir takımı kimin omuzlarına yükledik şehir olarak bunu sorgulamalıyız. Profesyonel liglerde olan Gümüşhanespor'umuza sahip çıkamadık suçlu aranıyorsa cevap belli. Saygılarımla...

G.hanespor
G.hanespor - 3 ay Önce

Bu takımı düğünümde oynatmam bilmem anlatabildim mi?!

SIRADAKİ HABER