Gümüşhanespor’a hain saldırı

TFF 3. Lig 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin takım otobüsü Mardin maçı öncesinde taşlı saldırıya uğradı. 

Gümüşhanespor’a hain saldırı

Ligin 30.haftasın bugün Mardin Şehir Stadı’nda Mardin 1969 Spor’la karşılaşacağı müsabaka öncesinde otelden ayrılıp stada hareket eden kafileyi taşıyan otobüs, stadyum yakınında taşlı saldırıya uğradı. Saldırıda taşlardan son anda kurtulan futbolcular ve teknik ekipten yaralanan olmadı.

Yaşananların ardından Gümüşhane camiası sosyal medya hesaplarından bu olaya sessiz kalmazken kulüp başkanı Ertürk Yakut, yaşanan menfur saldırıda hiçbir futbolcu ve teknik heyetin burnu kanamadığını söyledi.

Seyircisiz oynanması gereken maçta 300-400 Mardin taraftarı olduğunu da belirten ve bu konuda Türkiye Futbol Federasyonun gerekeni yapacağına inandığını ifade eden Yakut, “Gümüşhanesporumuzun ve Profosyonel liğlerin ne kadar kıymetli olduğunu anlamamız için ne olması gerekiyor anlamış değilim. Geçmiş dönemlerde kaybedilen 3 final ile Gümüşhaneliler armalarına küsmüş, takımlarına sırt dönmüştür. Ancak gün o gün değildir. Tüm kırgınlıkları bir kenara bırakma ve  Mazisi başarılarla dolu olan armamıza sahip çıkma zamanıdır. Hatalar sezon sonunda oturulur konuşulur istişare edilir. Bütün yapmamız gereken kimliğinde Gümüşhane yazan herkesin takımımıza destek olması ve birlik beraberlik içerisinde bu sezonu hayırlısıyla bitirmek. Kıymetli Gümüşhaneliler İç sahamızda Ordu ve Of ile hayati öneme sahip 2 maça çıkacağız. Bu iki maçta lütfen Gümüşhane ismine sahip çıkmak adına ve altyapımızda bulunan 100’e yakın gençlerimizin geleceği için tribünleri dolduralım. Sosyal medyadan takımımıza zarar verecek paylaşımlardan ve yorumlardan kaçınalım” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER