Gümüşte yüzler gülüyor

TFF 2.lig, Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve grubunun lideri temsilcimiz Gümüşhanespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor müsabakasının hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor.

Gümüşte yüzler gülüyor

TFF 2.lig, Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve grubunun lideri temsilcimiz Gümüşhanespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor müsabakasının hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor.

Hafta sonu 1-0 galip gelerek liderlik koltuğunu yeniden devraldığı Niğde Belediyespor maçının ardından ardından temsilcimiz Gümüşhane’ye gelmeyerek Zonguldak Kömürspor müsabakasının hazırlıkları için Bolu Termal Otel’de kampa girdi.

Günü teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde çift idmanla geçiren kırmızı-beyazlı temsilcimizde yönetim, teknik heyet ve sporcuların morallerinin en üst seviyede olduğu ifade edildi.

“Niğde maçında takım ruhu ön plandaydı”

Teknik direktör Ziya Doğan, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada 1-0 galip gelinen Niğde Belediyespor müsabakasını değerlendirdi. Niğde Belediyespor maçının moral açısından çok iyi olduğunu ifade eden Doğan, “Her ne kadar istediğimiz oyunu sahaya yansıtamasak ta takım ruhu, takım kişiliği ön plandaydı. Çocuklar varını yoğunu ortaya koyuyor. Rakibe pozisyon vermediysek te ilk yarıda 3-0’la içeri girmemiz gerekiyordu. Pozisyonların final paslarını iyi yapamadık. Bu da haliyle bizim oyun içerisinde daha rahat olmamızı, skor olarak da daha güvenli bir durumu yakalayamadık” dedi.

“İkinci, üçüncü golü bulabilirdik”

1-0 skorlarının takımda tedirginlik oluşturduğunu kaydeden Doğan, final paslarındaki yetersizliğin farkın artmasını engellediğini belirterek, “Rakip üzerimize geldiğinde çok iyi çıkışlar yapıp ikinci, üçüncü golü bulabilirdik. Bu pozisyonları da yakaladık. Ancak gerek bencillik gerekse final paslarını iyi yapamayışımız farkı engelledi. Ama ne olursa olsun çok önemli bir üç puan aldık” diye konuştu.

“Her maçı kazanmak, her maçı final havasında oynamak zorundayız”

Hafta sonu deplasmanda Zonguldak Kömürspor’a konuk olacaklarını ve çift idmanla maça hazırlandıklarını ifade eden Doğan, “Maça diri çıkıp üç puanla dönmek istiyoruz. Her maçı kazanmak zorundayız. Her maçı final havasında oynamak zorundayız. Üç puanla dönerek mevcut avantajımızı artırmak istiyoruz. Son anlara bırakmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Herkes gelip geçicidir ama taraftar kalıcıdır”

Gümüşhanespor taraftarlarının takıma çok büyük destek verdiğini belirterek, birlik, beraberlik içerisinde olmalarını isteyen Doğan, Gümüşhanespor’un gerçek sahibinin taraftarlar olduğunu belirterek, “Herkes gelip geçicidir ama taraftar kalıcıdır. Taraftar camiaları ayakta tutandır” değerlendirmesinde bulundu.

“Her geçen gün emin adımlarla hedefe koşacağız”

Şampiyonluk turu hayaliyle müsabakalara hazırlandıklarını ifade eden Doğan, “Rakipler birbirine çok yakın. Futbol oynanmadan kazanılmıyor. Biz her maçı final havasında, en iyi şekilde çıkıp en iyi skoru almak istiyoruz. Bunu da inşallah başaracağız. Her geçen gün emin adımlarla hedefe koşacağız” dedi.

“Bu kadar insanın pozitif enerjisi inşallah takıma önümüzdeki haftalarda yansıyacak”

Doğan, “Taraftarımız, yönetim kurulumuz, başkanımız İsmet Çakmak, milletvekilimiz ve onursal başkanımız Osman Akgül, Cihan Pektaş, Valimiz Okay Memiş, Belediye Başkanımız Ercan Çimen bize oldukça iyi destek veriyorlar. Valimiz bizimle yatıp bizimle kalkıyor. Bu kadar insanın pozitif enerjisi inşallah takıma önümüzdeki haftalarda yansıyacak ve hep beraber ligin sonunda gülen taraf olmak istiyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER