Murat hoca bıraktı

TFF 3.ligde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’nin teknik direktörü Murat Parlak, görevinden ayrıldı. 

Murat hoca bıraktı

Geçtiğimiz ekim ayı sonunda takımın başına geçerek kötü günler geçiren takımın ligde kalmasına en büyük katkıyı sağlayan isimlerden birisi olan Parlak, kişisel nedenlerden dolayı istifa etti.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada Murat Parlak’ın Gümüşhanespor'un teknik direktörlük görevini üstlendiği süre boyunca takıma büyük katkılar sağladığı ve profesyonel bir şekilde çalıştığı belirtilerek, “Gümüşhanespor yönetimi olarak, Murat Parlak'a kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi, takımımıza verdiği emekler ve başarılarla camiamızın kalbinde önemli bir yer edinmiştir” denildi.

Parlak'ın istifasının ardından yeni teknik direktör arayışına başlanıldığı aktarılan açıklamada “Kulübümüzün uzun vadeli hedeflerine uyum sağlayacak ve takımımızın başarısını artıracak bir isimle anlaşmayı hedeflemekteyiz. Bu süreçte, Gümüşhanespor taraftarlarına ve kamuoyuna gereken bilgilendirmeleri yapmaya devam edeceğiz. Gümüşhanespor'a desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyor, bu süreçte sabırlarını rica ediyoruz. Kulübümüzü başarıya ulaştırmak için birlikte çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz” ifadeleri kullanıldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2023, 19:23

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf sadık  eğirtimci yazar-gaeteci
yusuf sadık eğirtimci yazar-gaeteci - 11 ay Önce

Kitleleri etkeleyen seyir sporlarının başta geleni FUTBOL yani ayak topunu herkes biliyor.
Çocukluğunda ve gençliğindebir çiok yurttaş oynar. bayanlarda oynuyor. Ne varki bayanları trübünlere şçekmekta zorlanıyoruz. nedeni belli. Erkeklere göre daha edeplı olan bayanlar trübünlerdeki uygun olmayan küfürlü tezahüratlar ve kavgalar nedeniyle bu gibi yerlere pekte gitmiyorlar.

Gümüşhane spor 1981 yılında kuruldu çeşitli aşamalardan geçti. 2. lige çıktı. Kimin sayesinde aslen Şiranlı olan Ve Erzincanda yetişen hakem Antrenör MEHMET KAYA sayesinde. Burdan selam olsunm
Şimdilerde 3. lige düşen gümüşhane sporda her nedense Hoca sorunu anlaşmalar olmasına rağmen zamanı gelmeden hoca bıraktı haberleri insanın canını acıtıyor.
memleketten yetrişen var. denemye gerek yok. Alsın götürsün. Başarılı mutlaka olur. Çünkü Oyunu hoca kurarar futbolcu oynar. Bastırırsın parayı alırsın oyuncu hocada rahat eder ouncuda taraftarlarda.
Ancaaaakk yönetimdebir sakatlığın olduğu söylentileri de var bence yönetim bıraklmalı..
Murat hoca gider. gelen hoca da aynı akibeti yaşar. bence yerli hoca tercih edilmeli.. YUSUF SADIK .. Eski BEDEN TER. BÖLGE müdürü

SIRADAKİ HABER