Vali Memiş, kombine bilet aldı

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhanespor’a destek olmak amacıyla kombine bileti satın aldı.

Vali Memiş, kombine bilet aldı

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhanespor’a destek olmak amacıyla kombine bileti satın aldı.

Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Kurban Karagöz ve yönetim kurulu üyelerini Valilik toplantı salonunda kabul eden Vali Memiş, spor kulüplerini ayakta tutan en önemli unsurun taraftar ve seyirci desteği olduğunu belirtti.

Gümüşhanespor kulübünün yeni sezonda kombine bilet satışlarının başladığını anımsatan Vali Memiş, “Gümüşhane’de iş insanları, belediye başkanları ve kurum müdürlerimiz az sayıdaki kombine biletlerini kısa zamanda alarak bir nebze de olsun takıma ekonomik katkı sağlayacaktır” dedi.

Kırmızı-beyazlı ekibin bu sezon kadrosunu gençleştirerek çok iyi transferler yaptığını kaydeden Vali Memiş, Gümüşhanespor’un bu sezon başarılı olarak şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inandığını dile getirdi. 

Gümüşhanespor’un Gümüşhane’nin en önemli marka değeri olduğunu vurgulayan Vali Memiş, bu marka değeri tüm Gümüşhanelilerin sahiplenerek maddi ve manevi olarak desteklemesi gerektiğini söyledi.

Kombine biletleri Vali Memiş’e takdim eden Kulüp Başkanı Kurban Karagöz ise “Sayın Valimiz bugün örnek bir davranış daha sergileyerek kombine aldı. Gümüşhane Sporun her zaman yanında olması bize güç veriyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra kombine biletleri Vali Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Esnaf Odaları Birliği Başkanı Beyler Kara’ya takdim edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER