Beykoz Gümüşhaneliler Derneği 13.  olağan kongresini yaptı

İstanbul’da faaliyet gösteren Beykoz Gümüşhaneliler Derneği 13.  olağan kongresi dernek binasında gerçekleşti. Tek listeli kongrede mevcut başkan Hayati Soylu yeniden başkanlığa seçildi.

Beykoz Gümüşhaneliler Derneği 13.  olağan kongresini yaptı

Beykoz’da bulunan dernek merkezinde gerçekleştirilen kongrede tek liste sunularak mevcut başkan Hayati Soylu ve ekibi tekrar seçildi.

Programın açılışında konuşan Soylu, “Bu görevi 20 aydır yürütüyoruz. Bu süreçte her Ramazan’da iftar ve Ramazan kolisi çalışması, Hamsi ve Gençlik Şöleni, Büyük bir piknik, Dernek lokalimizde dini sohbet ve programlar, Kastamonu selinde yardım çalışması, Üniversiteli öğrencilerimize burs çalışması, Gençlik ve Üyelerimize kahvaltı çalışması gibi birçok çalışma gerçekleştirdik. Bizlere destek veren esnaflarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.  

Kongreye GÜDEF Başkan Vekili Muhammer Özkan, GÜDEF Teşkilat Başkanı Sadık Yazıcı, GÜDEF 1. Bölge Başkanı Turan Nazır, GÜDEF Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Selçuk, Üsküdar Dernek Başkan Vekili Erdal Kömürcü, Törnük Dernek Başkanı Bünyamin Kara, Gebze Taşlıca köyü Dernek Başkanı Uğur Keleş katıldı. 

Dilek ve temenniden sonra kongre hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Hayati Soylu’nun yeni yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Burhan Çak, Hasbi Keleş, Turgut Koca, Saim Keleş, Özer Ata , Salim Güldalı, Recep Emre Yılmaz (Gençlik Kolları Başkanı)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER