Bursa'da Kurtuluş Coşkusu

Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü Bursa'da coşkuyla kutlandı.

Bursa'da Kurtuluş Coşkusu
Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü Bursa'da coşkuyla kutlandı.

Bursa Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen şölene, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramüz Üstün, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Eski Adalet ve Milli Savunma Bakanlarından Mahmut Oltan Sungurlu, Gümüşhane Eski Belediye Başkanı Yalçın Kurt, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, İstanbul GÜDEF Başkanı Tahsin Söğüt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul ve Gümüşhane’den gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Bursa sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Türk halk müziği sanatçıları Pınar Kömürcüoğlu, Nurettin Bay, Sinan Yılmaz Adnan Yılmaz ve Sait Uçar konser verdi.

Bursa'da her yıl organizasyon düzenlediklerini belirten Bursa Gümüşhaneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Üçüncü, “Hem kendi kültürümüzü hem de Bursa'mızın kültürünü beraber yaşıyoruz. Bundan sonra daha da güzel etkinlikler yapacağız. Bizim her yıl yayla şenliğimiz oluyor. Karadeniz bölgesinin kültürünü yaşatmak adına Uludağ Kirazlıyayla'da her sene yayla şenliğimizi yapıyoruz. Bu yıl 10.'su düzenledik." dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER