GİAD’dan Akşener ve Erbakan’a ziyaret

Ankara Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyeleri siyasi parti genel başkanları ve temsilcileriyle olan nezaket ziyaretleri ve görüşmelerine devam ediyor.

GİAD’dan Akşener ve Erbakan’a ziyaret

Ankara Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) Yönetim Kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyeleri siyasi parti genel başkanları ve temsilcileriyle olan nezaket ziyaretleri ve görüşmelerine devam ediyor.

GİAD heyeti hafta içerisinde ilk olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i TBMM’de ki makamında ziyaret etti. Ziyarete Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Aksaray Milletvekili 
Ayhan Erel ile İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz ve MKYK Üyesi hemşerimiz Ersin Beyaz da katıldı.

GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kurt ziyarette GİAD tarihçesi, faaliyetleri, iş dünyasının ve iş insanlarının yaşadığı güncel sorunlardan bahsetti. Gümüşhaneli iş insanlarının yoğun olarak çalıştıkları inşaat sektöründeki sıkıntılardan, rekabet, finansman ve istihdam alanlarındaki sorunlardan bahsettikten sonra, Gümüşhaneye yönelik olarak tarım ve turizm konularında, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, odalar ve resmi kurumların da iştirakleriyle gerçekleştirmeyi düşündükleri iki önemli çalıştayın hazırlıkları ve sürece ilişkin prosedür hakkında bilgiler verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenerde Gümüşhane ve Gümüşhanelilere ilişkin anılarını paylaşarak, sektörün ve genel manada iş dünyasının sorunlarını yakından ve dikkatle takip ettiklerini, her konuda ciddi çalışmalar yürüttüklerini söyleyerek, GİAD ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Görüşmeden sonra GİAD heyeti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar tarafından ağırlandı.

GİAD Yönetim Kurulu daha sonra programı dahilinde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılması planlanan görüşme ziyaretten bir gün önce Koronavirüs salgını tedbirleri dahilinde ileri bir tarihe ertelendi.

TBMM ziyaretlerinde ayrıca İstanbul Milletvekili hemşerimiz Turan Aydoğan da makamında ziyaret edilerek GİAD olarak Gümüşhane için Gümüşhane'ye özel ve özgü proje geliştirme çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Milletvekili Aydoğan, GİAD’ın çalışmalarıyla ilgili her türlü desteği vermeye hazır olduğunu, bu kapsamda AB ve Dünya Bankası finansman kaynakları hakkında destek sağlanması için yardımcı olmaya hazır olduğunu ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER