GİYAD Yönetimi ve Danışma Kurulu İftarda Buluştu

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD) yönetim kurulu üyeleri ve danışma kurulu üyeleri iftarda bir araya geldi.

GİYAD Yönetimi ve Danışma Kurulu İftarda Buluştu

Pandemi nedeniyle 2 yıldır ara verilen iftar programı Florya Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. 

GİYAD Başkanı Bayram Erdem programda yaptığı açılış konuşmasında Covid-19 salgını nedeniyle uzun süredir bir araya gelemediklerini belirterek, “Anlamlı, keyifli ve güzel bir buluşma oldu. Danışma kurulumuz ile bu güzel ayda bir araya gelmekten çok mutlu olduk. 2007'de başlayan bu kutlu yürüyüş, büyüyerek ve güçlenerek devam etmektedir. Bu süreçte destek olan ve katkı sağlayan yol arkadaşlarımıza, GİYAD Yönetim kurulu ve danışma kurulu üyelerimizin tamamına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Programda konuşan Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Genel Başkanı Yüksel Yalçın ise “Öncelikle bizi buluşturan başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz. GİYAD'ın kuruluşundan bu yana emek veren herkese teşekkür ediyoruz. 18 Mart’ta 15 yılını doldurmuş bir dernek olarak iyilikleri güzellikleri ve paylaşımları nakış nakış işlemeye devam ediyoruz. Hepimiz böyle bir ailenin mensubu olmaktan haz alıyoruz, birlikte olmaktan keyif alıyoruz. Pandemi dolayısıyla aramızdan ayrılan çok arkadaşımız oldu, hepsini rahmetle anıyoruz. Hayatın bu kadar ağır dersi varken, özellikle şu zor zamanlarda birbirimizin kıymetini bilelim, bence bu kıymet bilme ve değer verme; sivil toplum kuruluşlarının kilit taşı bir konu. Ramazan’ın manevi iklimi hepimizin üzerine sinmesi, bereketinden ve birleştirici ikliminden feyz almak bence çok kıymetli. Hep birlikte nice Ramazanlarımız olsun" diye konuştu.

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Başkanı Bayram Demi bu güzel ve anlamlı buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, GİYAD'ın kuruluşundan bugüne emek verenlere, GİYAD başkanı Bayram Erdem'e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Başkanı Serkan Kaya da “Ramazan ayı rahmet ve birliktelik ayıdır. Bugün GİYAD’ımızın iftar programı ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Allah birliğimizi daim etsin. GİYAD kurulduğu günden bu yana içinde olduğumuz bir okuludur. Gümüşhanemizin parlayan yıldızı olmuştur. Burada çok kaliteli insanları tanıdık. O kaliteli isimler buradan aldığı enerji ile güzel yapılar kurdu. GÜMÜP, ŞEKAV,ŞİDEF gibi güzide yapıların temellerini GİYAD’ın ortaya koyduğu güzelliklerle bu yapıdan çıkan kişiler atmıştır. Bu STK okulundan giden GÜSİAD Başkanımız, GÜDEF Yöneticilerimiz o kurumlara değer katmıştır. Bizlerde bunlarla hep gurur duyduk. Uzun süredir bu kurumdayız. Ramazan ayı nedeniyle helalleşmek sevaptır. Buradaki tüm arkadaşlarımıza hakkım varsa helal olsun. Bu vesile ile bu güzel iftar etkinliğinde bizleri bir araya getiren GİYAD Başkanı Bayram Erdem ve yönetim kuruluna teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Programa GİYAD Kurucu Başkanı ve GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, GÜDEF Başkanı Bayram Demir, ŞİDEF Başkanı Serkan Kaya, GÜMÜP Başkanı Dr. Bektaş Karakelle, ŞEKAV ve GÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Hamzaoğlu, Avcılar Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Özcan Özbey, Küçükçekmece önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut ve çok sayıda danışma kurulu üyesi katılım sağladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER