GÜBDER'den Memur-Sen'e Ziyaret

Merkezi Ankara’da bulunan Gümüşhaneli Bürokratlar ve Kamu Çalışanları Derneği (GÜBDER) yönetimi, Memur-Sen ve bağlısı Enerji Bir Sen Genel Başkanlarını ziyaret etti.

GÜBDER'den Memur-Sen'e Ziyaret
Merkezi Ankara’da bulunan Gümüşhaneli Bürokratlar ve Kamu Çalışanları Derneği (GÜBDER) yönetimi, Memur-Sen ve bağlısı Enerji Bir Sen Genel Başkanlarını ziyaret etti.

Ziyarete GÜBDER Başkanı Erol Tekçe ve yönetim kurulu üyeleri Arslan Kılıç, Coşkun Çildoğan, D.Şahin Aygün, İbrahim Çalışkan, İsa Yılmaz, Mustafa Toygun ve Emin Yıldız katıldı.

İlk olarak Enerji Bir Sen Genel Başkanı hemşehrimiz Hacı Bayram Tombul’u ziyaret eden heyet’e Tombul tarafından kendi alanı ve toplu görüşmelerdeki çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Gümüşhane ve Gümüşhanelilerin bürokrasideki varlığı ile ilgili değerlendirmelerin yapılmasından ardından heyet hep birlikte Memur-Sen Genel Başkanı hemşehrimiz Ahmet Gündoğdu’nu ziyaret etti.

GÜBDER Başkanı Erol Tekçe, Memur-Sen gibi ülkenin en büyük memur sendikasının başında ve yönetiminde iki Gümüşhaneli hemşerimizin olmasının gurur verici olduğunu söyledi. Başkan Tekçe, “Ülkemizin demokratikleşme sürecinde Memur-Sen kurumsal olarak çok önemli bir misyon üstlendi ve üstleniyor. Özellikle Memur-Sen Genel Başkanı Kıymetli Başkanımızın bu alandaki gayret ve çabaları takdire şayandır. Gerek demokratikleşme, gerek ülkede her alandaki normalleşme sürecinde Memur-Sen, tabanının ve halkımızın tüm beklentilerine tercümanlık yapmıştır. Bundan sonraki süreçte GÜBDER olarak bu güzide kuruluşumuzun kıymetli başkanı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte aynı hassasiyetle memleketimize hizmet etmeye devam edeceklerini umuyoruz” dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ise, Türkiye’nin uzun mücadeleler sonucu bir rahatlama dönemine girdiğini ve bunun içinde Memur-Sen olarak çok çaba sarf ettiklerini, bunu da tabanlarından aldıkları güçle yaptıklarını söyledi. Gündoğdu, “Özellikle memleketin temel sorunlarının çözümünde Memur-Sen hep en önde inisiyatif almış ve özgürlükler konusunun bayraktarlığını yapmıştır. Başörtüsü sorunu, demokratikleşme süreci gibi temel konularda gelinen noktada Memur-Sen’in katkısı büyüktür. Gelinen durumdan mutluyuz. Ayrıca toplu görüşmelerde memur için başarılı bir toplu görüşme süreci yaşadık. İleri ki zamanlarda bunun farkındalığının yaşanacağı bir zaman dilimine girilecek. Gümüşhaneliler milli ve manevi değerlerine düşkündürler. Bu meyanda Gümüşhane’mizin ve tüm memleketimizin selameti içi çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

GÜBDER Başkanı Erol Tekçe, Ahmet Gündoğdu’ya Gümüşhane hizmetlerinden dolayı kendisine Konak Maketli teşekkür plaketi ve yöresel hediyeler verdi.

Pestil ve kömenin ikram edildiği ziyaret Gümüşhane ile ilgili sohbetlerden sonra sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER