Gümüşhaneliler’den Abdullah Özdemir’e hayırlı olsun ziyareti

Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği üyeleri, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Bağcılar Belediye Başkanı seçilen Abdullah Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Gümüşhaneliler’den Abdullah Özdemir’e hayırlı olsun ziyareti

Dernek Başkanı Ali Ağaç önderliğinde Bağcılar Belediyesi’ne giden heyeti Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir karşıladı.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede Ağaç, “Biz dernek olarak Bağcılar’a yapılacak bütün sosyal sorumluluk projeleri ve onun dışında size verebileceğimiz bütün desteklerle beraber sonuna kadar arkanızdayız. Samimiyetiniz ve çalışmalarınız için bizde teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kendilerine verdiği destekten dolayı Gümüşhanelilere teşekkürlerini ileten Başkan Özdemir de “Sizler adaylığımız sürecinde gerçekten gönülden, yürekten işin doğrusu kalpten desteğini hissettim. Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum. Biz birlikte başaracağız, birlikte güzel işler yapacağız. Bu zamana kadar verdiğiniz değerli destekler için hem şahsım adına hem belediyemiz adına hem ilçemiz adına teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde de bu desteklerin her anlamda artırarak devam edeceğine hiçbir şüphem yok” dedi.
Görüşme sonunda katılımcılar günün anısına fotoğraf çekildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER