Ara
Gümüşhane
Parçalı bulutlu
2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Galeriler Gurbetten GÜSİAD ailesi geleneksel iftar programında buluştu

GÜSİAD ailesi geleneksel iftar programında buluştu

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD), geleneksel iftar programında bir araya geldi. Programa, iş insanları, hukukçular, hekimler, akademisyenler, mühendisler, bürokratlar ve çeşitli temsilciliklerden birçok katılımcı yoğun ilgi gösterdi.

699
Gösterim

İBB 1453 Çırpıcı Sosyal Tesislerindeki iftar programının açılış konuşmasını ve sunumunu GÜSİAD Başkan Yardımcısı Serkan Kaya gerçekleştirdi. Ardından GÜSİAD Başkanı Dr. Yüksel Yalçın’ın yanı sıra, GÜSİAD Onursal Başkanı Prof. Dr. Kenan Aydın, Gümüşhaneli Hekimler Platformu Başkanı Prof. Dr. Ali Metin Esen, Gümüşhaneli Akademisyenler Platformu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Zülfikar Özkan, Gümüşhaneli Hukukçular Platformu Başkanı Av. Yunus Akçay ve birçok federasyon ile vakıf temsilcisi de söz aldı.

GÜSİAD Başkanı Dr. Yüksel Yalçın, yaptığı konuşmada geleneksel iftar programının büyük bir katılımla gerçekleştirildiğini, Türkiye genelindeki şube ve temsilciliklerin yoğun ilgisinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, iş insanları, akademisyenler ve bürokratlarla bir araya gelerek faaliyetleri ve kurumsal hedefleri değerlendirme fırsatı bulduklarını vurguladı.

Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde böylesine anlamlı bir buluşma gerçekleştirdiklerini dile getiren Yalçın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde yürütülen Kurtuluş Mücadelesinin tarihi önemine de değinerek Gümüşhaneli hemşerilerin bilgi, birikim ve tecrübelerinin şehrin gelişimine katkı sağlaması adına fikir alışverişinde bulunulduğunu belirtti.

Programa katılım sağlayan federasyon ve vakıf başkanları ile yöneticilerine teşekkür eden Yalçın, önümüzdeki dönemde daha yoğun programlarla bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade etti.

Haber: Burak Buğra Üzüm
 

GÜSİAD ailesi geleneksel iftar programında buluştu 1
1 / 10
GÜSİAD ailesi geleneksel iftar programında buluştu 2
2 / 10
GÜSİAD ailesi geleneksel iftar programında buluştu 3
3 / 10
GÜSİAD ailesi geleneksel iftar programında buluştu 4
4 / 10
GÜSİAD ailesi geleneksel iftar programında buluştu 5
5 / 10
GÜSİAD ailesi geleneksel iftar programında buluştu 6
6 / 10
GÜSİAD ailesi geleneksel iftar programında buluştu 7
7 / 10
GÜSİAD ailesi geleneksel iftar programında buluştu 8
8 / 10
GÜSİAD ailesi geleneksel iftar programında buluştu 9
9 / 10
GÜSİAD ailesi geleneksel iftar programında buluştu 10
10 / 10
Yorumlar
Y
Yiğido 9 ay önce
Çok komik Gümüşhane ile uzaktan yakından ilişkileri olmayan zevat
BEĞENME
0
CEVAPLA