Hasan Kulaksız’dan Ankara’ya Çıkarma

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıklıkla söz ettiren Gümüşhaneli iş adamı Hasan Kulaksız, geleceğimizin teminatı gençler için mücadeleye devam ediyor.

Hasan Kulaksız’dan Ankara’ya Çıkarma
Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıklıkla söz ettiren Gümüşhaneli iş adamı Hasan Kulaksız, geleceğimizin teminatı gençler için mücadeleye devam ediyor.

İş adamı Hasan Kulaksız, dindar ve sağlıklı bir nesil için, üyesi ve iş dünyası temsilcisi olduğu dernek ile Ankara’da bakanlara ziyaret gerçekleştirdi. Madde bağımlılığı ile etkin mücadele için Ankara’da bir dizi ziyarette bulunan Hasan Kulaksız, beraberindeki ekip ile birlikte ilk olarak Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı ardından da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ı ve Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek’i makamında ziyaret etti.

KULAKSIZ’DAN MADDE BAĞIMLILARINI TOPLUMA KAZANDIRACAK PROJELER

Hasan Kulaksız’ın iş dünyası temsilciliğini yaptığı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun da projelerini desteklediği Gül Madde Bağımlılarını Kurtarma ve Gençlik Derneği’nin organizatörlüğünde madde bağımlılığıyla mücadele amacıyla AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, dernek başkanı Yakup Özkurt, proje koordinatörü Doç. Dr. Abdullah Karaman ve dernek başkan yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Dinç ile birlikte Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ı ve Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek’i ziyaret eden Kulaksız, madde bağımlılarını topluma kazandırma adına gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bakanlara bilgi vererek desteklerini talep etti.

KULAKSIZ; “SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN VE SAYIN BAŞBAKANIMIZIN ARZULADIĞI DİNDAR GENÇLİK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ”

Konu hakkında açıklama yapan iş adamı Hasan Kulaksız; "Bir ülkenin en önemli değerlerinden biri gençlerdir. Toplumu geleceğe taşıyan ve gelecekte ülkeyi uluslararası arenada güçlü kılacak olanlar o ülkenin gençleridir. Ancak bir toplumun genç bir nesle sahip olmasından daha da önemli olanı sağlıklı bir gençliğe sahip olmasıdır. Bunun yolu da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun arzuladığı "dindar" bir gençliğe sahip olmaktan geçmektedir. Bugün gençliğimiz öylesine büyük bir yıkıma uğratılmış ki, binlerce genç beynimizin en büyük bağlılığı Yüce Allah’a olması gerekirken onlar kendilerini maddelere bağımlı hale getirmiş ve yeteneklerini bu yolda heba etmişlerdir. Bizler Gül Madde Bağımlılarını Kurtarma ve Gençlik Derneğimiz ile birlikte bu gençler için ne yapabiliriz sorusuna cevap olmak için çaba serfediyoruz. Tüm çabamız gençliğimizin uyuşturucu ve keyif verici maddeye bağımlı hale gelmesini engellemek, onları bağımlı olanları bu illetten tamamen kurtarmak ve mümkünse arzu edilen dindar, vatanı ve milleti için mücadele eden, topluma sorun olan değil, toplumsal sorunlara çözüm üreten bir gençliğin filizlenmesine katkı sağlayabilmektir. Bunu başarabilirsek işte o zaman ülkemiz için faydalı bir çalışma yapmış olduğumuza inancım artacaktır." dedi.

Gençler için sosyal tesisler yapma gibi bir projelerinin olduğunu dile getiren Hasan Kulaksız, ilerleyen günlerde Konya Valiliği’nde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun da katılacağı ve Konya’nın ileri gelen işadamlarının destek verecekleri geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştireceklerini ifade etti.

Ziyaretleri esnasında bakanlara "Hırka-i Saadet Dairesi ve Mukaddes Emanetler" isimli kitabını da hediye eden Kulaksız'a, bakanlar da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER