Kocaeli’de Gümüşhaneliler piknik şöleninde buluştu

Kocaeli Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) tarafından düzenlenen piknik şöleninde bir araya gelen Gümüşhaneliler hasret gidererek doyasıya bir gün yaşadı.

Kocaeli’de Gümüşhaneliler piknik şöleninde buluştu

Kocaeli’deki tüm derneklerle birlikte gerçekleştirilen büyük organizasyon Dilovası Tepecik Mesire Alanında düzenlendi. Etkinlikte sanatçılar Yıldırım Gömleksiz ve Alim Koca sahne alırken, çalan kemençe eşliğinde horonla oynandı, halaylar çekildi.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’ın katkılarıyla gönderilen Kelkit kuru fasulyesinin ikram edildiği piknikte Kürtün Çayırçukur Şendere Derneği üyelerinden Rüstem Dur piknik ağası seçildi.

Programda düzenlenen yoğurt yeme yarışı, yumurta yarışı ve çuval yarışıyla eğlencenin seviyesi en üste çıkarılırken çocuklar için ödüllü soru-cevap yarışmaları da düzenlendi.

Birlik, beraberlik içerisinde güzel bir yaza başlangıç programı yapmak ve uzun zamandır yapılmayan piknik şölenine MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Gümüşhane Belediye başkanı Vedat Soner Başer, Arzular-Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili, AK Parti Kocaeli İl Başkanı, Kocaeli ilçe belediye başkanları, Kocaeli ilçe siyasi parti başkanları, Gümüşhane STK’ları ve vatandaşlar katıldı.

Programda protokol konuşmalarında söz alan Kocaeli GÜDEF Başkanı Selami Kolcu, “Piknikler sosyal etkileşimin birlikteliğin beraberliğin uzun zamandır görülmeyen dostların görüldüğü sohbetlerin edildiği kaynaşmanın yaşandığı gençlerin çocukların bir araya geldiği önemli etkinliklerdendir. Bizlerde bu etkinlikle beraber hem dernek içinde hem dernekler arasında birliği beraberliği paylaşmayı arttırmak amaçlı uzun zamandır yapmadığımız bu pikniği icra ettik. Görüyorum ki uzun zamandır görünmeyen dostlar çocukluk arkadaşlıklar burada yan yana gelerek hatıralar yâd edilmiş ve hoş muhabbetler ortaya çıkmıştır. Bu birlik ve beraberliği sağlama amaçlı başta tüm derneklerimize Gümüşhane’den buraya gelen değerli büyüklerimize misafirlerimize ve saygıdeğer hemşerilerimimiz çok teşekkür ediyorum. Tabii bir de bu pikniği hazırlanmasını emeği geçen değerli sponsorlarımıza ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER