ŞEKAV Kahveci ile devam dedi

Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı (ŞEKAV) 7. Olağan Genel Kurulu İBB Florya Sosyal tesislerinde gerçekleşti.

ŞEKAV Kahveci ile devam dedi

Divan Başkanlığını Muammer Beyaz’ın, divan üyeliklerini ise ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya ve Aytekin Günel’in yaptığı genel kurul, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için yapılan saygı duruşu ile başladı. Faaliyet raporu, Mali Rapor ve denetim kurulunun ibrazının ardından yönetim kurulu seçimine geçildi.

Mevcut Başkan Ramazan Kahveci’nin başkanlığında tek liste ile gerçekleşen genel kurulda konuşan ŞEKAV Başkanı Ramazan Kahveci konuşmasında, ayet ve hadislerle hayır işlerinde olan gönül insanlarını anlatarak, “Gönül insanlarının görevi var olandan topla dağıt, bitsin ağıt, derler. Bunlar yoksullara ulaşmanın, insanlık görevi ve ödevi olduğuna inanırlar. İsrafın haram, yardımlaşmanın helal olduğuna inanırlar. Çaresize çare, kimsesize kimse olmak isterler. Bizler yapmaya çalıştıklarımızın karşılığını ödülünü yalnız Allah’tan bekleriz. Allah cümlemize her şeyin hayırlısını ve büyük ödülü nasip etsin. Tüm gönül insanlarına, verdiğiniz destek ve güvenden dolayı çok teşekkür ediyorum Allah cümlemizden razı olsun. Genel kurulumuz vakfımıza, Gümüşhanemize, Şiranımıza hayırlı olsun. Herkese saygılarımı sunarım” dedi.

Dilek ve temenniler bölümünde genel kurula katılan Yüksel Hamzaoğlu, Timur Şahin, Ali Bal, Ali Aydın, Hüseyin Tarhan, Fatih Efe, Necati Kaya, Ali Beyaz, Kemalettin Polat, Tevhid Ertöre, Abdullah Canan, Selim Demir, Sıtkı Ablak, Nedim Gül, Ömer Arslan, Alaaddin Kara ve GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın söz alırken, deprem bölgesinde olmaları nedeniyle genel kurula katılamayan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül ve Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’ın telgrafları okundu.

Ramazan Kahveci başkanlığında ŞEKAV’ın 7. Dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu Yüksel Hamzaoğlu, Ali Beyaz, Abdullah Canan, Ali Bal, Alaattin Kara,Ali Aydın, Selim Demir, Sadi Yazıcı.

Denetleme Kurulunun Timur Şahin, Ömer Arslan, Fatih Efe’den oluştuğu ŞEKAV’ın Şiran Temsilciliği Abdulbaki Kara, Kurtuluş Halep, Ömer Yeniçeri, Ankara Temsilciliği Mustafa Şahin, Erdal Kurt, Musa Mallı, Erol Tekçe, Danışma Kurulu Abdinur Alkoç, İsmet Balta, Muammer Beyaz, Sıtkı Ablak, Nizamettin Beyaz’dan oluştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER