Üstün İstanbul'da Hemşerileri İle Buluştu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, İstanbul’da bulunan hemşeri derneklerini ziyaret ederek, hemşerilerinin sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Üstün İstanbul'da Hemşerileri İle Buluştu
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, İstanbul’da bulunan hemşeri derneklerini ziyaret ederek, hemşerilerinin sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programına katılan Milletvekili Üstün, daha sonra Bahçelievler Gümüşhaneliler Derneği ve Köse Derneğini de ziyaret etti.

HEMŞERİ DERNEKLERİNDEN YOĞUN İLGİ

Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği’nde yapılan kahvaltı sonrasında konuşan Üstün, “İstanbul’da bir çok hemşeri derneğimiz var. Bütün STK’larımız gurbette hemşeri birliği ve dayanışma için bir araya gelmiş ve kenetlenmiş durumda. Bu birliktelikle adeta Gümüşhane’yi İstanbul’da yaşıyoruz. İstanbul’a her gelişimde, sizleri böyle birlik ve beraberlik içerisinde görmek bizleri çok mutlu ediyor” diyerek Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği’ne organizasyon dolayısıyla teşekkür etti.

Milletvekili Üstün, Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği ziyaretinin ardından Bahçelievler Gümüşhaneliler Derneği’ndeki davete iştirak etti.

Köse Derneği lokalinde yapılan ve Köse İlçesi ve Köyleri Dernek Başkanı Tuncay Kesler'in organize ettiği programa Arzular Belediye Başkanı Necati Uçan, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse, Kolon Hastaneleri Başhekimi Atilla Yılmaz, Bağcılar İEET Çalışanlar Derneği Bahçelievler Şube Başkanı Birol Uyar, Gümüşhane Derneği Başkanı Zafer Uçan ve yönetim Kurulu üyeleri, Bahçelievler Gümüşhanespor Kulüp Başkanı, Kök-Kenç Derneği Başkanı Mustafa Dündar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kelkitli Türk Halk Müziği Sanatçısı Mustafa Özer, Köse Bizgili Köyü Dernek Başkanı Naci Demir, Kabaktepe Köyü Dernek Başkanı M. Akif Kaya, İstanbul’da yaşayan bölge basın mensupları ve Bahçelievlerde yaşayan birçok Gümüşhaneli katıldı.

"BİRLİK İÇİRESİNDE OLURSAK HALLEDEMEYECEĞİMİZ SORUN YOKTUR"

Programda hemşerileri ile sohbet eden Milletvekili Üstün'e Köse Dernek Başkanı Tuncay Kesler, Köse'ye yapılması planlanan acemi birliği, havaalanı, yurt yapımı gibi toplam 13 başlıkta hazırladığı dosyayı sunarak,  Milletvekili Üstün'den destek istedi.

Milletvekili Üstün, burada yaptığı konuşmada “Biz her zaman hemşerilerimizin hizmetindeyiz. Bugün buraya hemşerilerimiz ile hasbihal etmek, birebir görüşmek için geldim. Öncelikle katılımlarından dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Biraz önce Bağcılar Derneği’nde de bahsettik. Bizim için her şeyden önemli sizlerin birlik ve beraberliğidir. Bu anlamda sizlerin bugün burada bulunması zaten birliğin göstergesidir. Köse Dernek Başkanımız Köse ile ilgili taleplerini bildirdi. Bu taleplerin hepsinin takipçisiyiz. Fakat burada sizlere afaki vaatlerde bulunmak benim siyasi anlayışıma ve geleneğime ters bir durumdur. Köse havaalanımızla ilgili devletimizin para sıkıntısı yok. Şuan biz Gümüşhane’ye beş havaalanı yapacak bütçede büyük bir yatırımla çevre yolu yapıyoruz. Ama havalanın da yeterli kapasite, yolcu sirkülasyonu anlamında sorun olacağı için değerlendirmelerimize devam ediyoruz. İnşallah havaalanını da, askeri birliğimizi de Gümüşhane’ye kazandıracağız.” dedi.

Milletvekili Üstün Dernek ziyaretleri sonrasında Gümüşhaneli hemşerisi Aydın Pişiren’in kızının düğün törenine katıldıktan sonra il merkezinde yoğun programlara katılmak üzere Gümüşhane’ye hareket etti.
Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER