Vali Nayir, üyelik formunu imzaladı

Bilecik Valisi hemşerimiz Ahmet Hamdi Nayir, Eskişehir'deki Gümüşhaneliler Derneğinin üyesi oldu.

Vali Nayir, üyelik formunu imzaladı
Bilecik Valisi hemşerimiz Ahmet Hamdi Nayir, Eskişehir'deki Gümüşhaneliler Derneğinin üyesi oldu.

Eskişehir'deki Gümüşhaneliler Derneği yönetim kurulu üyeleri Bilecik Valisi Hemşerimiz Ahmet Hamdi Nayir'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Dernek Başkanı Uğur Yücel, Başkan Yardımcıları Ali Özçelik ve Hüseyin Turhan, Genel Sekreter Osman Nebioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yakup Yayla, Mustafa Darcan, Dr.A.Kadir Akkuş, Muzaffer Atalay, Süleyman Arduç ve  Doc.Dr. Cihan Darcan katıldı.

Hemşerilerini makamında kabul eden Vali Nayir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eskişehir'deki hemşerilerinin dernek kurarak bir çatı altında birlikte olmalarından memnun olduğunu sözlerine ekledi. Vali Nayir “Sivil toplum kuruluşlarının ülkemize her zaman faydası ve katkısı vardır. Halis bir niyetle kurulan Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği Eskişehir ilimizde sosyal ve kültürel hayata katkı sağlayacaktır. Birlikten kuvvet doğar. Dışlamanın getirisi olmaz. Önemli olan sahiplenmektir. İnsanlarımızı kucaklamamız gerekir. Herkesin ayrı bir görüşü ve siyasi tarafı olabilir, ama cenazelerde ve düğünlerde bir araya geliyoruz. Asıl kıymetli olan Allah’ın yarattığı varlıktır. Burada birlik ve beraberlik esastır. Eskişehir'de böyle bir derneğin kurulmasından dolayı sizleri tebrik ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.  

Ziyarette Eskişehir'de ki Gümüşhaneliler Derneği'nin kuruluş amacı ve planladıkları faaliyetleri hakkında Vali Nayir'e bilgiler veren başkan Uğur Yücel şunları söyledi: “Sayın Valim, bizleri kabul ettiğinizden dolayı bütün üyelerimiz adına sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Bir hemşeriniz olarak sizlerin varlığı ile her zaman onur duyuyoruz. Sizlerden aldığımız güç ve destekle 29 Eylülde kuruluş dilekçesini veren derneğimizin resmi açılışını 29 Kasım'da yapmayı planlıyoruz. Zati alinizin de katılımıyla bir açılış yapmayı düşünüyoruz. Üye kayıtlarımız devam ediyor. Bu vesile ile sizleri de bir hemşerimiz olarak üye yapmak istiyoruz”

Ziyarette söz alan Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan ise uzun süredir böyle bir derneğin Eskişehir'de kurulmasının ihtiyaç olduğunu, yıllardır resmi olmasa bile fiilen bir dernekleri varmış gibi faaliyetlerde bulunduklarını, bundan böyle dernek çatısı altında çok daha geniş kapsamlı sosyal ve kültürel faaliyetleri hep birlikte yapabileceklerini belirtti.

Ziyaretin sonunda dernek üyelik formunu kendi el yazısıyla dolduran ve imzalayan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir Eskişehir'deki Gümüşhaneliler Derneğinin resmi üyesi oldu.
Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER