"LOZAN" ARTIK 100 YAŞINDA

Lozan karalamacıları bugün sizin "Utanç" gününüz.
Lozan sahtekârları bugün sizin "Yalancılık" gününüz.
Lozan lafazanları bugün sizin "İftira" gününüz.

Lozan değil sizin derdiniz bunu iyi biliyoruz.

Lozan der, ama aslında TÜRK CUMHURİYETİ'ne saldırırsınız.

Lozan der, ama aslında TÜRK tarihine, TÜRK ırkına saldırırsınız. Sebebi malum(!)

Lozan der, ama aslında ATATÜRK'e saldırırsınız.

Lozan der, ama SERV ihanetinin üstünü örtersiniz.

Lozan der, İngiliz destekli DİNCİ KUKLA devlet hayal edersiniz.

Lozan der, alttan alta SİYASAL (CIA) İslamcılığı  büyütüp beslersiniz.

Lozan der, ABD'nin BÜYÜK ORTADOĞU projesinin bir parçası olmayı amaçlarsınız.

Lozan der, koltuklarınızda yaşlanır yine de devlet olanaklarından elinizi eteğinizi çekmezsiniz.

Lozan der, Almanya'da cemaat kurar, ekmek elden su Ren'den misali egonuzu tatmin edersiniz.

Lozan der, gurbetçinin millî ve manevî yönlerini sömürürsünüz.

Lozan der, tükrüklü ağzınızla, şizofren beyniniz ve fesli kafanızla(!) İstiklâl şairimiz, M. Akif Ersoy'a PEZEVENK diyecek kadar küstahlaşırsınız.

Lozan der, bir kaç Arapça ayet okuyup din adamlığına soyunursunuz. 

Lozan der, arkanıza Osmanlı arması asmakla, başınıza Fas'ın fesini takmakla âlim olur, fakat kızınızın büyük bir azim ve gayretle İslam'dan çıkıp (dönme) Hristiyan olduğunu gizlersiniz.

Lozan der, ancak (aslında öz be öz Türk şehridir) Selanik doğumlu kayın pederinizin Osmanlı Türk devletine bu Türk şehrinde nasıl ihanet ettiğini gizlersiniz.

Lozan der, birilerini askerlik bilmemekle suçlayarak onları yerden yere vururken kendinizin nerede ve ne zaman askerlik yaptığınızı söyleyemezsiniz.

Lozan der, FETÖ'nün Armağanı olarak Cizre, Şırnak'ta dünyaya gelip ülke olanaklarıyla İstanbul Edebiyat Fakültesinde okuduğunuzu, 15 Temmuz darbesinin kalemsörlerinden olduğunuzu ve nihayet FETÖ'cü olarak Atatürk'ün manevi şahsına hakaretler edip modaya dahil olarak ün yaptığınızı ve küfürlerinizle1 yıl 3 ay hapis cezanızın olduğunu gizlersiniz.

Lozan der, apaçık FETÖ'nün dizinin dibinde güya Derin Tarih yazarsınız.

Lozan der, 17-25 sonrası bile kripto FETÖ'cülük yaparsınız. Fethullah denen elebaşını öve öve bitiremediğiniz "Kozadan Kelebeğe, Dialoğa Adanmış Hayat" kitap müsvetteleriyle darbeci, din istismarcısı bir adamı översiniz.

Lozan der, 15 Temmuz'da seçilmiş bir Cumhurbaşkanını darbe yaparak yakalamayı(!) amaçlarsınız. Dünya basınında ise Türkiye'yi zavallı durumuna düşürmeye çalışırsınız.

Lozan der, TBMM'yi bombalayan, Özel Hareket'e bomba atıp 42 Türk yiğidini alçakça şehit eden, Marmaris'te sokak sokak Sayın Cumhurbaşkanımızı (Recep Tayyip Erdoğan) güya derdest etmek için arayan eskiyalara sevginizi, saygınızı, desteğinizi gizlersiniz.

Lozan der, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (FETÖ) imkanları ile Atatürk düşmanlığı yaparsınız.

Lozan der, "Derin Tarih" adında yalancı tarihçiler doğurarak gerçek bilim adamlarının (Fuat Köprülü, Halil İnalcık, İlber Ortaylı vs) okunmamasını, dinlenmemesini sağlamış olursunuz.

Şimdi soruyorum:
1: 100 yıldır savunduğunuz "Lozan'ın gizli maddeleri" nelerdir?
2: 100 yıldır Atatürk'e ve İnönü'ye attığınız iftiranın Allah katında hesabına hazır mısınız?
3: Sizde zerre "Allah korkusu, vicdan..." var mıdır, varsa ekranlara çıkıp özür dileyecek misiniz?
4: İngiliz'in tarih boyunca sonsuz destek verdiği bir dinci kukla olduğunuzu anladınız mı?

Bu yazıma küfür ve hakaret ederek cevap verecek olanlar olursa onlara şunu söyleyeceğim:
Varsa bir duygunuz veya düşünceniz, adam gibi mertçe, açık kimlikle,  insanca, bir Müslüman'a yakışır şekilde, Yezitlik yapmadan bana ulaşabilirsiniz. Bütün açıklığıyla bilgilerim sayfada var. Gizlim saklım hiç yok. Ulu orta küfretmekle seviyenize ayna tutmuş olursunuz (muzafferarslan.tr@gmail.com)
Yine de seviyesizce hakaret yazan olursa peşinen şunu söylemek istiyorum:

"Hayırdır, FETÖ'cü, CIA'cı İngiliz ajanı olarak kuyruğunuza mı bastım?"
        Muzaffer ARSLAN

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muzaffer ARSLAN
Muzaffer ARSLAN - 10 ay Önce

İLBER ORTAYLI HOCA:
"Bugün Lozan Antlaşması’nın 100’üncü yıldönümü. Antlaşma, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu belgesidir. 100. yılında tekrar görüşme diye bir şey yoktur. Bugün Lozan üzerinde zafer mi mağlubiyet mi kavgası yapılıyor. Bu boş ve art amaçlı bir kavgadır.
Hukuki vesikalar mesnetsiz tarih kavgalarına alet edilemez. Şüphesiz ki Lozan bir vesika olarak tarafların riayet ettiği, bu bölgedeki barışı ve hâkimiyeti tanıyan önemli bir girişimdir. Bir grubun bilhassa On iki Ada’nın Yunanistan’a bırakılması gibi muayyen maddeler ileri sürdükleri, yakın Türkiye tarihinden haberdar olmadıkları görülüyor. Bunlar samimi davranışlar değildir.
Hukuki vesikalar mesnetsiz tarih kavgalarına alet edilemez. Şüphesiz ki Lozan bir vesika olarak tarafların riayet ettiği, bu bölgedeki barışı ve hâkimiyeti tanıyan önemli bir girişimdir."
Prof. Dr. İlber ORTAYLI

Hisar MEHMETOĞLU
Hisar MEHMETOĞLU - 10 ay Önce

Sayın Muzaffer ARSLAN, Üstad Necip Fazıl'ın "Dedektif X Bir" mahlasıyla kaleme aldığı, Büyük Doğu Dergisi'nin 6 Ekim 1950 tarihli 29. sayısında yer alan "Lozan'ın İç yüzü" başlıklı makalesini okudunuz mu? Okudu iseniz; Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in yukarıda zikredilen makalesi hakkındaki yorumunuz nedir? Gördüğümüz kadarıyla siz; tarih, edebiyat ve siyaset alanında geniş bilgiye ve derin araştırmaya sahipsiniz. Son soru olarak; Üstad Necip Fazıl Kısakürek hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Teşekkürler, iyi çalışmalar diliyorum.

Hayati.sel
Hayati.sel - 10 ay Önce

Dört dörtlük bir yazı yazılmışsınız Muzaffer bey tebrik ediyorum sizi

Ertuğrul OĞUZHAN
Ertuğrul OĞUZHAN - 10 ay Önce

Tebrikler Hocam, yıllardır toplumun kafasında soru işaretleri olan bir konuyu aydınlatmışsınız. Ellerinize,emeğinize sağlık.