Eskişehir’deki Gümüşhaneliler iftarda bir araya geldiler

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği üyeleri her yıl düzenledikleri geleneksel iftar programında bir araya gelerek birlikte oruç açtı.

Eskişehir’deki Gümüşhaneliler iftarda bir araya geldiler

Havacılık Müzesi içerisinde bulunan sosyal tesislerde gerçekleştirilen programda konuşan Dernek Başkanı İrfan Ataman, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının güçlenmesi adına her yıl geleneksel iftar yemeği düzenlediklerini söyledi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik, dayanışma ve aynı zamanda ibadet ayı olduğunu kaydeden Ataman, “Her yıl üyelerimizin katılımıyla bu iftar yemeğini düzenliyoruz. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu yıl bizlere destek olan derneğimizin onur kurulu üyeleri değerli hemşerilerimiz Mamatoğlu Yemek Firması sahibi Serdar Uğur Yalçın ile Motif Mobilya’nın yönetim Kurulu Üyeleri Mete-Yavuz ve Oğuz Türkmen Beylere yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı bu vesileyle şimdiden kutluyor daha nice ramazan ayına birlikte kavuşmayı, aynı sofrada oruç açmayı diliyorum” dedi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Adil Şen, iftar duasını yaptıktan sonra Kadir Gecesinin öneminden bahsederek dernek yönetimine düzenlenen iftar için teşekkür etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın da mesaj gönderdiği iftar etkinliğinde Şair Bilal Şahin’in “Gümüşhane” adlı şiirini okuması ve Gümüşhaneli hemşehrilerimizin duygu ve düşüncelerini dile getirmesiyle program sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER