Ara
Gümüşhane
Kapalı
-2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Galeriler Vefat İlanları Hışır Osman’ın kardeş acısı

Hışır Osman’ın kardeş acısı

Türk edebiyat dünyasının önemli isimlerinden Gümüşhaneli şair Hışır Osman Nebioğlu’nun geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybeden kardeşi Ünal Nebioğlu son yolculuğuna uğurlandı.

646
Gösterim

Türk edebiyat dünyasının önemli isimlerinden Gümüşhaneli şair Hışır Osman Nebioğlu’nun geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybeden kardeşi Ünal Nebioğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süreden beri Antalya'da ikamet eden Ünal Nebioğlu, hafta sonu Konyaaltı Sahili'ndeki Varyant Seyir Terası'nda dengesini kaybederek düşmesi ve başını çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Otopsi ve diğer işlemlerinin ardından cenazesi Gümüşhane’ye getirilen bir çocuk babası Nebioğlu için Kemaliye Camiinde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, CHP Belediye Başkan Adayı Bedri Ağaç, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Canlı, kamu kurumlarının müdürleri ve çok sayıda vatandaş katılarak Nebioğlu ailesinin acısını paylaştı.

Nebioğlu, cenaze namazının ardından merkeze bağlı Dörtkonak köyündeki aile kabristanında toprağa verildi.

Kemaliye Camii avlusunda taziyeleri kabul eden ‘Yazın yağar kar başıma’ adlı türkünün söz yazarı, ‘Harşit’in tezenesi’ ve ‘Gümüşhane’nin Aşık Veysel’i’ lakaplı şair ve besteci Hışır Osman Nebioğlu ve yakınlarının oldukça üzgün olduğu gözlendi.

Merhuma Cenab-ı ALLAH'tan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. 11 Mart 2019, Pazartesi

Taziye Telefonu: Osman NEBİOĞLU - 0533 326 03 04

Hışır Osman’ın kardeş acısı 1
1 / 9
Hışır Osman’ın kardeş acısı 2
2 / 9
Hışır Osman’ın kardeş acısı 3
3 / 9
Hışır Osman’ın kardeş acısı 4
4 / 9
Hışır Osman’ın kardeş acısı 5
5 / 9
Hışır Osman’ın kardeş acısı 6
6 / 9
Hışır Osman’ın kardeş acısı 7
7 / 9
Hışır Osman’ın kardeş acısı 8
8 / 9
Hışır Osman’ın kardeş acısı 9
9 / 9
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *