MASUM DEĞİLİZ

“Mazlumun duasından sakın: çünkü onun duası ile Allah arasında perde yoktur.”
Hz.Muhammed (SAV)

Bir şarkı adı gibi dursa da bu başlık aslında % bilmem kaçı sözüm ona Müslüman diyerek övündüğümüz yurdumuzda İslam’ın yasakladığı hemen her melaneti işleyen bizler için adımıza yarışır bir başlık olsa gerektir. 

Evet, bizler masum değiliz. Yedisinden yetmişine, zengininden fakirine, inançlısından inançsızına kadar hepimizin bir suçu ve kabahati var bu hazin tabloda. Liyakatsiz bir şekilde koltukları işgal edenler, haklıyı ve hak edeni değil eşini, akrabasını ve evladı iyalini gözeten her devrin adamları, kendini ve emanetindekileri maneviyattan ve ahlaktan soyutlaştıran ecnebi beyinler ve bu zemini hazırlayan tüm müsebbipler sorumlu bu gelinen manzara-i umumiyeden. 

Öyle ya bu güzelim ülkede üç yaşındaki bir masum yavru tecavüzden ölüyorsa söylenecek ve yazılacak bir cümle kalmamış demektir. Ve bizler hep birlikte sığarız ibret vesikası gibi musallada duran o minicik tabutun içerisine. 

Öte yandan kızını öldürüp gömen baba, bebeğini klozete atan anne, üç yaşındaki günahsız bir yavruya tecavüz edip öldüren sapıklar olduğu sürece bu memlekete ‘kar’ da yağmaz yağmurda. Lût kavmi gibi helak olmadığımıza şükredelim. Öyle ya; ‘Kar’dan önce ‘ar’ yağmalı memleketimize. 

Ve bu yüzden bir kere daha anladık ki üç yaşındaki masuma tecavüz edene hadım ve vatana ihanet edenlere de idam acil şekilde yürürlüğe girmelidir. 

Evet, masum değiliz. Dünyaya getirdiğimiz evlatlarımıza İslam’ı, ahlakı, erdemlerimizi tam ve doğru bir şekilde öğretemediğimiz için anne ve babalar olarak masum değiliz. 

Bize emanet edilen öğrencilerimize sırf okuma-yazma değil bunun yanında değerler eğitimini vermediğimiz ve veremediğimiz için öğretmenler olarak bizler de masum değiliz. Hâlbuki caniyi de, mazlumu da, zalimi de, haydudu da, sapığı da, hırsızı da ve insanoğlu insanı da yetiştiren biz öğretmenleriz öyle değil mi? 

Helal kazanılan beş liranın haram elde edilen milyonlardan çok daha değerli olduğunu bizlere anlatmak yerine sadece bizleri günde beş vakit yatırıp kaldıran imamlar sizlerde masum değilsiniz bu bağlamda. Görevini gerçekten mükemmel yapan hocalarımızı tenzih ederek okuduğu ayet ve hadisleri bizlere yeterince açıklamadığınız için, İslam’ın emir ve yasaklarını anlatmadığınız için sizinde vebaliniz var bu büyük günahta. 

Televizyon, internet ve benzeri sosyal ağ sahipleri, yetkilileri. Ensesti, çarpık ve çapraşık ilişkileri ballandıra ballandıra anlattığınız film ve dizileri bu millete empoze ettiğiniz için sizlerde suçlusunuz. 

Gezi Parkı’nda ve diğer bilmem hangi kurduğunuz tezgâhta şovanist söylemlerle vatana ve millete ihanet eden sözüm ona sanatçı müsveddeleri sizler yediği ekmeğe tüküren hainler olarak ve kötü örnekler olarak en azılı suçlularsınız. 

Ve kendini hoca diye lanse ederek kanalında fuhşiyatı reklamize eden sapıklar, masum milleti ve günahsız öğrencilerin beyinlerini afyonlayarak vatana hain yetiştiren ne idüğü belli olmayan karanlık simalar sizin suçunuzu anlatmaya kelimeler yetmiyor maalesef. 

Evet, bu ülkede yaşayan her kim önce kendini sorgulamadıkça, muhasebe yapmadıkça, elini taşın altına koymadıkça, nefsini yenmedikçe, kendine ve pis nefsine hâkim olmadıkça hiç heveslenmesin ki; bu memlekete kar yağmaz, bereket yağmaz, rahmet yağmaz. 

YORUM EKLE