Ateş'ten yoğun bayram mesaisi 

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ali Ateş, bayramda da hemşerileriyle bir araya geldi.

Ateş'ten yoğun bayram mesaisi 

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ali Ateş, bayramda da hemşerileriyle bir araya geldi.

Sokak sokak, kapı kapı dolaşıp vatandaşın bayramını kutlayan İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ali Ateş, 25 Haziran’da Türkiye’nin üzerine doğacak iyilik güneşi ile de demokrasi bayramı yaşanacağını söyledi.  

Başarı ile yürüttüğü seçim kampanyasında, gönüllere girmeyi başaran Ateş, durmaksızın gece gündüz demeden sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor, partisinin seçim beyannamesini anlatıp destek istemeye devam ediyor.  

'Devletin sahibi millet, bizlerde aziz milletimize hizmete talibiz' diyen Ateş, “Bugün geldiğimiz noktada Gümüşhaneli kardeşlerimizin İYİ Partiye büyük teveccühü olduğunu açıkça görüyoruz. Bunun sebebi çok açık. Çünkü İYİ Parti insanımıza umut vaat ediyor, gelecek vaat ediyor. Kişi başına düşen gelir dağılımında uçurumları kaldırmak istiyoruz. Refah seviyesini artırarak yaşam standardını yükseltmek istiyoruz. Her yıl yapacağımız yatırımlarla işsizliği bitirmeyi hedefliyoruz. Üretime dayalı bir politika ile ülkemizin bütün dinamiklerini hareket geçirip gelişmiş ülkeler arasında yerini alan bir Türkiye vaat ediyoruz.  Tabi bütün bunları vaat ederken de kaynaklarını da gösteriyoruz. 16 yıldır bizi yönetenlerin vaatlerine baktığımızda ise halk kıraathaneleri ve millet bahçelerini örüyoruz. Birde bunlara dev proje diyorlar. Allah aşkına bu vaatler yerel yönetimlerin yani belediyelerin yapacağı işler. 16 yıldır izledikleri tüketim politikasıyla ekonomiyi bitirdiler hala bir tek üretime dayalı politikaları yok. Tabi vatandaş seçim vaatlerini kıyaslayınca, İYİ Parti’nin tüm milletini kucaklayan söylemleri ve ayağı yere basan gerçekçi politikalarıyla ülkeyi yönetmeye bütün kadrolarıyla hazır olduğunu görüyor. 24 Haziran’da sandıkta baskıcı, basiretsiz politikalarla ülkeyi çıkmaza sürükleyenlere güle güle diyecekler. Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı partimizi de birinci parti yaparak, 25 Haziran’da ülkemizin üzerine doğan iyilik güneşi ile de demokrasi bayramı yaşayacağız” şeklinde konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2018, 22:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER