'El birliği ile ülkemizi yeniden toparlayacağız'

İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili adayları Ali Ateş ve Necdet İlhan vatandaşları ziyaretlerine devam ediyor. 

'El birliği ile ülkemizi yeniden toparlayacağız'

İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili adayları Ali Ateş ve Necdet İlhan vatandaşları ziyaretlerine devam ediyor. 

İlçelerdeki esnafları ve pazaryerini ziyaretlere başlayan İyi Parti Milletvekili adayları Ateş ve İlhan, esnafların dertlerini dinleyerek ve halkın vekillerden beklentilerini not ederek vatandaşla istişare ediyor. 

Şiran ziyaretleri sırasında esnaflar, işletmelerini ayakta tutmak konusunda büyük zorluk yaşadıklarını, bozulan ekonomik dengelerin ve çöken ülke ekonomisinin ilk darbeyi esnafa vurduğunu, bir çok esnafın kepenk kapatmamak için direnecek güçlerinin artık kalmadığını ifade etti.

İyi Parti Gümüşhane Milletvekili Adayları ile görüşmeleri sırasında Şiran esnafı, “Bu gidişe artık birileri dur desin, biz artık İYİ günler görmek istiyoruz, çoğumuz akşam giderken evimize ekmek götüremeyecek duruma geldik.  Bu durum bizlerin ticaret hayatını bozduğu gibi aile huzurumuzu da bozuyor. Ailelerimizin beklentilerini karşılayamadığımız ve yükselen döviz kurlarından dolayı borçlarımızın altından kalkamadığımız için artık isyan edecek duruma geldik” şeklinde serzenişte bulundu.

İyi Parti Gümüşhane Milletvekili Adayları ve beraberindekiler ile ilçe yöneticileri akşam saatlerinde ise işsizlikten dolayı kahvelerde vakit geçirmek zorunda kalan vatandaşların dertlerini dinledi. 

İYİ Parti Milletvekili adayı Ali Ateş, “Gittiğimiz her yerde aynı şikayetler ile karşılaşıyoruz AK Parti hükümetinin senelerdir tüm uyarılarımıza karşı yaptığı yanlışlar ülkeyi bitme noktasına getirmiş durumda. Bunu biz değil vatandaşın kendisi söylüyor.  Halk artık alternatifi olmayan bir çaresizlik içerisinde değil. İYİ Partinin kurulması ile birlikte vatandaşın gözünde yeni bir umut ışığı belirdi. Onların göstermiş olduğu teveccüh bizi daha çok çalışma, daha çok hizmet etmek konusunda kamçılıyor. Allah’ın izni ile hepimiz 24 Haziran’dan itibaren gözümüzü farklı bir Türkiye’ye açacağız. Halk bu seçimlerde İYİ partiye oy vererek bu gidişe dur diyecek. El birliği ile ülkemizi yeniden toparlayacağız. Gümüşhane'nin alışık olduğu seçimden seçime görülen milletvekili imajını yerle bir edeceğiz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER