AK Parti blok halinde rekora kilitlendi

AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kemalettin Aydın: “Gümüşhane’de 2007 ve 2011’de dağlar taşlar AK Partiydi, şimdi gökler bile AK Parti”

AK Parti blok halinde rekora kilitlendi

Gümüşhane’de kurulduğu günden beri büyük oranda destek gören AK Parti, Türkiye’nin kader seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisini rekora taşınmak için eski, yeni teşkilat mensuplarıyla tam bir blok halinde sahada aktif çalışmalar yürütüyor.

23,24 ve 25.dönem Gümüşhane Milletvekili ve AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kemalettin Aydın da çalışmalara katılarak sevenlerinden Erdoğan ve partisinin adaylarına destek istiyor.

Aydın, partisince kent merkezindeki bir restoranda düzenlenen kahvaltıda yaptığı konuşmada Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “Ben tüm kardeşlerimin Recep Tayyip Erdoğan’ın ihtiyacı olan oyu, bir tarafta Recep Tayyip Erdoğan’a diğer tarafta da AK Parti’ye vermesini istiyorum. Ben sadece ‘Cumhurbaşkanına oyumu verdim yükümlüğümü yerine getirdim’ diye bir şuuru doğru bulmuyorum” dedi.

Seçim çalışmalarına katılmak ve partisinin milletvekili adaylarına destek için geldiği şehirde Kelkit, Köse, Şiran’ın yanı sıra Merkez, Kürtün ve Torul’da adaylarla seçim çalışmalarına katılan Aydın, eski yeni demeden davalarının dünkü gibi bir fidan olduğunu ve bu fidanı hep beraber sulayarak büyük bir çınar haline getirmekle sorumlu olduklarını söyledi.

“Hiçbir arkadaşımızın fire vermeyeceğini biliyorum”

Gümüşhane’deki herkesin fotoğrafı bu şekilde okumasını isteyerek 2 vekili Gümüşhane’den birlikte Ankara’ya göndermek ve Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına olan inancı için gayretle çalıştığını, sevenlerinin de bu şekilde çalışmasını isteyen Aydın, 2007- 2011 yıllarında Gümüşhane’de dağlar taşlar AK Parti tanımını kullandıklarını hatırlatarak, “Son 20 yıl öncesine baktığımız zaman pek de Türkiye Cumhuriyeti olarak, havada, karada, denizde değilmişiz. Şimdi Kızıl Elma ile havadayız, TOGG’la, Altay’la karadayız, TCG Anadolu ile denizdeyiz. Biz bununla seviniyoruz ve 85 milyon bundan mutluyuz. Ama mutlu olmayan dış güç söz konusu. O zaman bu dış gücün bizim mutlu olduğumuzu hadisede hedefi ne olacak? Biz bu emelleri görürsek o zaman yereldeki kişisel hırslarımızı veya kişisel beklentilerimizi karşılanmaması gibi bir memnuniyetsizlikten uzaklaşmamız lazım. Türkiye’mi ben mi? dememiz lazım. Benim Gümüşhaneli kardeşlerimin bu soru karşısında “değil ben tüm sülalem kurban olsun bu uğurda” diyeceğine ben inanıyorum. Ben bu yolda hiçbir arkadaşımızın fire vermeyeceğini biliyorum. Her yere fiziken olmasa bile dava şuuru ile ulaşmanız mümkündür. Buradaki beraberliği ve AK Parti ruhunu tek yürek olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında tek yürek attığını yansıtabiliriz. Herkesin buna inanması lazım” diye konuştu.

“Gevşeyip araya su sızdırmayalım”

Kemalettin Aydın, 9 seçimin nabzını tutmuş bir tecrübeyle konuştuğuna işaret ederek, her seçimde diğer partilerin AK Parti’yi yıkma şansı olmayınca farklı yollara tevessül edip ikilik çıkarmak istediğine değindi.

Gümüşhane’de seçim sürecinin ilk gününden beri Gümüşhane için 1-1 dedikodusunun yayılmak istendiğini ve bunun bir algı oyunu olduğunu anlatan Aydın, konuşmasında şu uyarılarda bulundu: “Acaba çatlak yapıp, su sızdırabilir miyiz diye bir amaç güdenler vardır.  Siyasi partiler AK Parti’ye karşı bu amacı ortaya koyarlar.  Ve ilk günden itibaren Gümüşhane 1-1 demeye başlarlar. Bunu öyle bir demeye başlarlar ki bizi bile inandırmaya çalışırlar. Onun için ben dava arkadaşlarımdan gevşeyip araya su sızdırılmasına müsaade etmemelerini istiyorum. Hiç kimsenin endişesi olmasın, Gümüşhane’de 2007 ve 2011’de olduğu gibi dağlar taşlar değil şimdi gökler bile AK Parti. Lafa, söze aldanmayın, inanmayın, AK Parti eski gücünde ve hikayesinde devam ediyor.”

“Bir oy Erdoğan’a, bir oy AK Parti’ye”

Cumhur ittifakındaki birlikteliğin milletin birlikteliği olduğunu ve bunun çok değerli anlamlar taşıdığını dile getirerek, siyasi partilerin bağımsız kimlikleriyle ve mecliste ayrı ayrı sıralarıyla ve partilerinin ayrı ayrı grup toplantılarıyla davasına hizmet ettiklerine dikkati çeken Aydın, Cumhur ittifakına gönülden bağlı olduklarını ve buna asla itirazları olamayacaklarını anlatarak konuşmasını şöyle tamamladı: “Cumhurbaşkanımıza oy verecek ve onun çalışan herkesten Allah razı olsun. Ama bir oy oraya bir oy buraya diye bir felsefe doğru bir felsefe değil. Gün gelecek bir oy bir milletvekili çıkarıyorsa, Ankara’da bir milletvekili bir iktidarı ayakta tutacak. Biz burada davanın beraberliğindeyiz. Ben tüm kardeşlerimin Recep Tayyip Erdoğan’ın ihtiyacı olan oyu, bir tarafta Recep Tayyip Erdoğan’a diğer tarafta da AK Parti’ye vermesini istiyorum. Ben sadece ‘Cumhurbaşkanına oyumu verdim yükümlüğümü yerine getirdim’ diye bir şuuru doğru bulmuyorum.”

“Felsefemiz 2-0 yapmak Gümüşhane’yi rekor şehirler arasına sokmak”

AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Celalettin Köse de Aydın’a destekleri için teşekkür ederek, seçimde son düzlüğe girildiğini söyledi. Birlik ve beraberliklerini en üst seviyede tutarak çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini anlatan Köse, sahaya hakim olduklarını ve milletin teveccühünün kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Kararsız seçmenin kararının AK Parti olduğunu sahada net olarak gördüklerinin altını çizen Köse, “Bu bizim için manevi bir hazdır aynı zamanda cumhurbaşkanımızın manevi yüküne omuz vermektir. Gümüşhane’den 2-0 ile Ankara’ya gittiğimizde biz Gümüşhane’ye daha fazla hizmet getirme noktasında güçlü olacağız. Felsefemiz 2-0 yapmak, Gümüşhane’yi rekor şehirler arasına sokmak. Bir oy cumhurbaşkanımıza bir oy AK Parti’ye. Eğer biz Ünal Ağabeyimle 2-0 gidersek Gümüşhane'ye gelecek hizmetlerin artacağını ve cumhurbaşkanımızın gücüne güç katacağımızı mutlak suretle vatandaşımız bilmelidir” ifadelerini kullandı.

“Hiçbir hemşerimiz asla kendini sahipsiz hissetmeyecek”

AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Ünal Yılmaz ise milletin kendilerine teveccühünün gayret ve yüklerini artırdığını söyledi. Millete hizmet etmenin kendileri için en büyük bahtiyarlık olduğunun altını çizen Yılmaz, konuşmasında mesajları verdi: “Biz bir blok halinde 2 vekil olarak büyük bir rekorla Ankara’ya gideceğiz. Şehrimizin her bir noktasını temsilde geri durmayacağız. Aşkımız enerjimiz ve her şeyden önemlisi insanımıza olan sevgimiz taptaze ve diridir. Gümüşhane için her zaman olduğu gibi yine en doğrusu en samimisi ve en gayretlisi AK Parti’dir. Milletimiz verdiği yetkinin etkisini sonuna kadar hissedeceği yeni bir sürece giriyoruz. Gönlü alınmadık, eli tutulmadık, kapısı çalınmadık hiç kimse kalmayacak. Biz Gümüşhane’mizin hizmetinde bir hizmetkar gibi gayretle aşka çalışacağız. Bilgi, birikim ve tecrübemizi ve tüm enerjimizi azimle şehrimize harcayacağız. Çok farklı bir dönemin kapılarını aralıyoruz. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bunu bütün hemşerilerimiz yakinen hissedecek. Hiçbir hemşerimiz asla kendini sahipsiz hissetmeyecek. Dağ köyündeki çobanda şehirde esnafında uzanacağı el, tutunacağı dal olacağız. El ele gönül gönüle daha güzel bir Gümüşhane için biz varız diyorum.”

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise 14 Mayıs’ta AK Parti’nin Gümüşhane’de zafere ulaşacağına olan inancını dile getirerek “O gün zafer günü olacak. Bu da birlik ve beraberlikten geçiyor. Sahadayız ve her gittiğimiz yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyoruz. Hepimiz çok çalışmalıyız Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bir ve diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Durmak yok yola devam” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Alp
Alp - 13 ay Önce

Bu millet iki sıfır yaptida sizler şehre neyaptiniz fabrikami açtınız bu şehir goc vermekten başka bişey olmadı bugün iissiz kalsan iş yok aslında var tabi dayın varsa iş var bu şehirde özel sektörde dahil dayı istiyorlar dedem derdiki bu şehirden bir halt olmaz oğlum imkanın varsa çık git bu şehirden hayatını kurtarırsin Allah nasip ederse bu şehirden en kısa zamanda bende goccecem ve birdaha dönmemek üzere gitcem ailem ve geleceğim için

SIRADAKİ HABER