AK Parti’nin adaylarına coşkulu karşılama töreni

AK Parti’de dün Ankara’da yapılan aday tanıtım toplantısına katılan Gümüşhane Milletvekili adayları Av.Celalettin Köse ve Ünal Yılmaz için şehre dönüşlerinde karşılama programı düzenlendi.

AK Parti’nin adaylarına coşkulu karşılama töreni

Parti genel merkezi tarafından 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekili genel seçimlerinde Gümüşhane adayı olarak gösterilen eski il başkanı Av. Celalettin Köse ve eski Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz için Ankara dönüşünde AK Parti İl Başkanlığı tarafından aday karşılama töreni düzenlendi.

İkisu Kartal Dinlenme Tesisleri önünde karşılanarak araç konvoyu eşliğinde il merkezine gelen adaylar il başkanlığı binası önünde düzenlenen programda vatandaşlara ve partililere seslendi.

8 yıllık il başkanlığı görevinden milletvekilliği adaylığı için istifa eden ve partisi tarafından Gümüşhane’den birinci sırada milletvekili adayı gösterilen Av.Celalettin Köse, desteklerinden dolayı tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

“Bu seçimde Gümüşhane’yi televizyonlarda rekor kıran şehir diye konuşturacağız”

Bir aile olduklarını vurgulayarak amaçlarının Gümüşhane’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek destekle rekor oy çıkarmak olduğunu ifade eden Köse, “Cumhurbaşkanımıza söz verdik. Gümüşhane’de 2-0 yapacağız ve rekor oy çıkaracağız. Ünal ağabeyimle birlikte bugünden itibaren durmadan yorulmadan önümüzdeki 1 aylık süreci en verimli şekilde değerlendirerek, Gümüşhaneli hemşehrilerimizin gönüllerine girmeye ve dualarını alarak desteklerini istemeye talibiz. Kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla ve tüm teşkilatlarımızla birlikte 14 Mayıs gününe kadar çalışacağız. Siyaset tarihinde seçim günlerine hasat günü denir. Nasıl ki çiftçilikte ağustos ayı hasat ayı olarak anılıyorsa siyasette de seçim günü ektiğini biçmenin günüdür. Biz de 14 Mayıs’ta sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkarak bu seçimde Gümüşhane’yi televizyonlarda rekor kıran şehir diye konuşturacağız. Hedefimiz budur” dedi.

“Hiçbir zaman sizleri mahcup edecek iş yapmayacağız”

İkinci sıra adayı ve Kelkit ilçesinin önceki dönem Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ise konuşmasında AK Parti’nin kuruluşundan bugüne bu alanda defalarca toplandıklarını hatırlatarak, “Buraya yabancı bir insan değiliz. Memleketimiz burası. Hem milliyiz hem yerliyiz. Allah nasip ederse öncelikli Cumhurbaşkanımızın Türkiye’de en çok oy aldığı ili Gümüşhane yapıp, iki milletvekilimizin üzerinde çoğunluklu bir sayıya ulaşıp Gümüşhane’nin adını tarihe yazdıracağız inşallah. Allah nasip etti 16 kişinin içerisinden sizlerin huzuruna geldik. Gümüşhanelinin hiçbir zaman yere baktıracak, onları utandıracak, onların yüzünü kızartacak bir iş yapmayacağımızı, yapamayacağımızı da sizlerin huzurunda söylemiş olayım. İnşallah seçilip TBMM’ye gideriz. Bütün Gümüşhane’yi kucaklayacağız. STK’larımız başta olmak üzere ne kadar bürokratımız, hemşehrimiz varsa bütün enerjimizi gücümüzü onlarla geçirip bu memlekete hizmet edeceğiz. Eski İl Başkanımız ve şimdiki Milletvekili adayımız Av.Celalettin Köse ile de yeni tanışmıyoruz. 8 yıldır beraber olduk. Onun il başkanı olduğu dönemde bende Belediye Başkanıydım. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz, çok iyi tanıyoruz. Çalışma sürecimizde de bu birliğimizi, dirliğimizi her zaman sürdüreceğiz. Gümüşhane’ye ne yapılması gerekiyorsa en iyi şekilde, layık olduğu şekilde Gümüşhane’nin hizmetlerini getirmek için el birliğiyle çalışacağımıza buradan söz veriyoruz. İkimizde eleştiriye açığız ve hiçbir zaman sizleri mahcup edecek iş yapmayacağız” diye konuştu.

“İşte size 2 tane evi, çoluğu, çocuğu burada olan vekiliniz”

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu da konuşmasında “Bu mutlu günde bize onur verdiniz, çok sağ olun. Hep diyordunuz ya içimizden birisi olsun, evi burada olsun, çoluğu çocuğu burada olsun diye. İşte size 2 tane evi, çoluğu, çocuğu burada olan vekiliniz. İnşallah desteklerinizle bu 2 vekilimiz sürekli burada olacağı bir kökü var. Diğer vekillerimizden de Allah razı olsun, emekleri var, hakları var” ifadelerini kullandı.

“Sizlerin destekleriyle sandıkları patlatacağız”

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise Ankara’ya iki milletvekili göndermek için toplandıklarını belirterek, “Bu sevincimizi paylaştığınız için tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bizler teşkilatlar olarak hayallerimiz var. O Türkiye'ye yüzyılını hep beraber yazacağız. Çocuklarımızın geleceği için torunlarınızın geleceği için Gümüşhanemizin, milletimizin ve Türkiye'nin geleceği için inşallah hep beraber yazacağız. İnşallah sizlerin destekleriyle sandıkları patlatacağız. Doğru adımlarla, doğru adamlar ve adaylarla sizlerin desteğiyle durmak yol hep beraber yola devam diyeceğiz” dedi.

“Saflarımızı sıklaştıracağız”

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas ise konuşmasında 1 ay sonra yüzyılın seçimi olduğunu hatırlatarak, “Hep beraber bir olarak, beraber olarak iri ve diri olarak 14 Mayıs’ta 2 milletvekilimizi TBMM’ye uğurlayacağız. Saflarımızı sıklaştıracağız, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek durmayacağız yola devam edeceğiz” diye konuştu.

“Reisimizin göstermiş olduğu aday bizim adayımızdır, başımızın tacıdır”

AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz de “Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri inşallah muvaffak eder. Türkiye yüzyılında biz ufak düşünemeyiz, isimlere takılamayız. Bizim önümüzde aşacak daha çok yolumuz var. Onun için de reisimizin işaret ettiği kim olursa bizim başımızın tacı. Biz isimlere takılacak kadar küçük bir davanın peşinden gitmiyoruz arkadaşlar. Reisimizin göstermiş olduğu aday bizim adayımızdır, başımızın tacıdır. Birlikte çalışıp, bir ve beraber olacağız. Sonuçta da zafer bizlerin olacaktır” dedi.

Buradaki programın ardından heyet Belediye Başkanı Ercan Çimen’i makamında ziyaret ettikten sonra Köse ilçesine ardından da Kelkit ilçesine gitmek üzere yola çıktı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER