Arslan’dan gövde gösterisi

Gümüşhane’nin en genç ve tek bağımsız milletvekili adayı Ufuk Arslan saha çalışmalarına düzenlenen araç konvoyu ve esnaf iftarıyla devam etti.

Arslan’dan gövde gösterisi

14 Mayıs’ta yapılacak 28.dönem milletvekili genel seçimlerinde Gümüşhane’nin tek bağımsız adayı olan 29 yaşındaki Arslan için sevenleri tarafından araç konvoyu düzenlendi.

Sema Doğan Yaşam Alanından yaklaşık 100 araçla başlayan konvoy Alibeyler’den Hasanbey Caddesi, Cumhuriyet ve Atatürk Caddelerinden devam ederek Karşıyaka Mahallesinde son buldu.

Aracından kendisini cep telefonuyla kaydeden vatandaşlara çiçek dağıtan Arslan daha sonra Ulusoy Taksi Durağının olduğu arada esnaf ve vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu.

Yaptığı konuşmada bu büyük ve güzel ailenin Gümüşhane’ye kimin hizmet edeceğine dair iradesini 14 Mayıs akşamı ortaya koyacağını kaydeden Arslan, “Şahsıma gösterilen teveccüh ile adil, dürüst ve katılımcı bir Gümüşhane arzusu tek şiarımdır. Koltuklar gelip geçici, gönüllere taht kurabilmektir kalıcı olan. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız güçle görevimin hakkını verebilmek ve gönüllerinize taht kurabilmek için gece gündüz çalışacağımdan emin olabilirsiniz” dedi.

Ufuk ARSLAN kimdir?

1994 yılında dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Gümüşhane’de tamamladıktan sonra Gümüşhane Üniversitesi Önlisans İşletme bölümünü bitirdi. Gümüşhane Merkez ve ilçelerde 5 yıl pazarlamacılık yaptı. Askerlikten sonra Sanayi Sitesinde yakın bir abisiyle oto yıkama ve aksesuar dükkanı açtı, su bayiliği pazarlamasını yaptı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER