Ulutaş: Yüreği memleketi için atan bir vekiliniz olmaya adayım

İYİ Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı ve Türkiye Zootekni Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Zafer Ulutaş, 40 yıllık yurt içi ve yurt dışı bilgi ve birikimini ülkenin ve memleketinin hizmetine sunmak için aday adayı olduğunu söyledi.

Ulutaş: Yüreği memleketi için atan bir vekiliniz olmaya adayım

Kent merkezindeki Anadolu Restoranda düzenlenen iftar programında parti yöneticileri, partililer ve gazetecilerle bir araya gelen Ulutaş, Türkiye’nin 14 Mayıs tarihinde önemli bir seçime gideceğini belirterek bir dizi açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti’nin Tarım ve Kırsal Kalkınma Grup üyesi olarak hazırlanan tarım politikasına katkı sunduğunu ifade eden ve Türkiye’nin hayvancılık alanındaki önemli bilim insanlarından birisi olan Prof.Dr. Ulutaş, Türkiye’nin bitkisel ve hayvansal üretiminin son yıllarda uygulanan yanlış politikaları nedeniyle ağır darbe aldığını, tarım ülkesi olarak bilinen Türkiye’nin son yıllarda yaptığı tarımsal ithalatın ülke ekonomisi için önemli gider kalemlerinden birisi haline geldiğini söyledi.

Gümüşhane’deki tarımsal rakımlardan da örnekler aktardığı konuşmasında “Bizler İYİ Partililer olarak hem ülkemizin problemlerinin çözümüne hem de memleketimizin sorunlarına çözüm üretmek için var gücümüzle çalışacağız” diyen Ulutaş, tüm bu problemlerin çözümünün mümkün olduğunu belirtti.

Bugüne kadar ki bilgi ve birikimleriyle tüm bu sorunların çözümüne katkı sunmak için bu yola girdiğini aktaran Ulutaş, Gümüşhane’deki toplam tarım arazisinin yalnızca yüzde 23’ünün kullanılabildiğini belirterek, arıcılıktan tıbbi aromatik bitkilere, meyve işleme sanayisine alabalık üretimine kadar bir dizi önerilerde bulundu.

Gümüşhane’de niçin tarıma dayalı yatırım yapılması gerektiğini örneklerle anlatan Ulutaş, “İYİ Parti Türkiye’nin ikinci yüzyılına damga vurmak üzere çalışmalarına her koşulda devam etmektedir. Ben de bu hizmete katkı sunmak için buradayım. Mecliste 24 saat ulaşabileceğini, Gümüşhane’nin sorunlarını dile getiren, çözüm önerilerini sunan, yüreği memleketi için atan bir vekiliniz olmaya adayım” diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Eyyüp Demirel
Eyyüp Demirel - 1 yıl Önce

Milletvekili olmasanız Gümüşhane 'ye ne gibi katkılar sunarsınız.

yyusuf sadık
yyusuf sadık @Eyyüp Demirel - 1 yıl Önce

Eyup Demirel e cevabımızdır.
Prof dr. zafer Ulutaş.
Tokat Osman gazi Üni. hoca ilen Başta kelkit olmak üzere katıldiği veeğitime katkısağladığı çifçilerle her yıl etkınlıkler düzenlemiştir. hala devav ediyor. Koyun ve keçi yetiştiricilere üniversite desteklı ptrajelendirmeleri var. seçilmek arzu edşlen bir durum . ama dünyanın sonudeğil. Zafer hoca abir ayağı samsunda ir ayağı gümüşhane -adörtkonak köyündedir. Buna ilaveten Kırsal kankınma projelerini uygulayacak olan lara Müellif firma görevi yapacak. raylı sistem ve hava dan gözetlemeli turistık amaçlı yatırımları hayata geçir menin uğraşını verecek Özellikle Branşı ZOOTEKNİ olduğu için hayvancıkık yapmak isteyenlere ve hayvan severlere tarıma gönül verenlere destek omak gibi sürdürülebilişr bir uğraşın içinde olacak.
Eyup cm tam sana göre mükemmel bir artkadaşi yani, proje uzmanı. Yabancı dili İngilkizce ve anadili gibi kullanıyor. avantajıda byu..

Yusuf Sadık Eğitimci-Yazar -gazeteci... Demokrat Gümüşhane gazetesi gnl. yönetmeni köşe yazarı
Yusuf Sadık Eğitimci-Yazar -gazeteci... Demokrat Gümüşhane gazetesi gnl. yönetmeni köşe yazarı - 1 yıl Önce

Prof Dr. Zafer ULUTAŞ bilim adamı olarak yüce meclis çatısı altında nasip olur oturursa. Dediği gibi saat ulaşacağınız bir vekil olmaya namzet.
kendisi M. Dört konak doğumlu ve elana evi oradadadır kokleri oradadır. Dört konak ve yaydemir kiyleri nde yeri ve yurdu vardır. özellikle söyliyorum diaşrdan birisi değildir. Değerli eğitimci sait ULUTAŞ ın oğludur.
Günümüzde tarımdaki üretimin artırılması ve Hayvancılık sektöründe ileri atılımlar için Kırsal kalkınma projelrini yönetmede üstad Zafer Ulutaş tam bir adrestir. Hele hele hizmete susamış gümüşhane için biçilmiş kaftandır diyebilirim.
Zafer Ulataş ın gümüşhane için bir şans olduğunu söylersem inanın abartılı konuşmuyorum. Bilim adamı olarak güven verdiği i,çin. Bilim adamı olarak birikimli olduğu için. Ve en önemlisi kendini destekliyecek olan Başta kendi köyü Dörtkonak olmak üzere çevre köyler ve tüm gümüşhane köyleri eminim zaver ULUTAŞ demede hiç tereddüt etmiyeceklerdir.
Diğer adaylarımızda bizim hemşerimiz. Ama unutmayalım. Eşitler içerisindeher zaman birinciler vardır. Bu birinci benze Zafer ulutaş olur diye seçmenlerin bilgisine sunarım. Diğer tüm adaylarada nasip ne ise o olur diyerek muhabbetlerimi sunmakla yetinelim..

asder
asder - 1 yıl Önce

inşAllah gümüşhanemiz için hayırlısı olur..En uygun aday Prof. Dr. Zafer ulutaş tır

Ramazan Türkoğlu
Ramazan Türkoğlu - 1 yıl Önce

Sayın Hocamız Tokatta benim Hocamdı. Çok büyük bir insan ,Allah yolunu açık etsin.

SIRADAKİ HABER